Ttela

Åtta olika målskyttar när THC vann

- Karl Andersson karl.andersson@ttela.se 0520-42 26 00

Det är inte ofta ett lag har åtta olika målskyttar under en match, men det var precis vad Trollhätta­ns HC kunde redovisa efter 8-4-segern mot Hisingens IK. – Skönt att kunna visa på offensiv bredd, säger huvudträna­ren Pontus Nyberg.

B. J. Duffin, Kristoffer Mourujärvi, Bastian Borg, Evan Schmidbaue­r, Jonas Forsberg, Gustav Martinson, André Magnusson och Richard Russberg. Dessa var spelarna som låg bakom Trollhätta­ns HC:S målkavalka­d när man besegrade blivande seriekolle­gan Hisingens IK i onsdagens träningsma­tch.

– Riktigt roligt att få i gång så många spelare. Kul med lite spridning på målskyttet, säger Pontus Nyberg.

Lika nöjd var emellertid inte Nyberg efter den första perioden, då ett öppet spel åt båda håll bäddade för gästernas 3-2-ledning.

Därefter var det dock inget snack. Hemmalaget från Trollhätta­n gick ifrån till 5-3 efter mittperiod­en och fortsatte på samma sätt i den avslutande perioden. Detta resulterad­e i en 8-4-seger, och om inte det räcker för att beskriva matchbilde­n så vann THC även skottstati­stiken med överlägsna 49-21.

Trots detta var inte Pontus Nyberg helt tillfreds med sitt lags insats.

– Det är lite blandade känslor just nu. Det går fortfarand­e lite för mycket upp och ned i våra prestation­er. I vissa stunder är vi riktigt bra för att i nästa stund vara riktigt dåliga. Det gäller att vi får bort de dåliga stunderna, säger THC:S tränare.

 ?? Bild: Christian Flodin ?? Kristoffer Mourujärvi var en av THC:S åtta målskyttar i vinstmatch­en mot Hisingen.
Bild: Christian Flodin Kristoffer Mourujärvi var en av THC:S åtta målskyttar i vinstmatch­en mot Hisingen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden