Ttela

Kommentera­t på TTELA:S Facebooksi­da

-

”Tröttsamt tjat om läckande tak. Laga ordentligt (byt tak) och slipp sen den diskussion­en. Ja, det kostar. Men det är inte heller så bra reklam med läckande byggnader för hyresgäste­r och tusentals besökare.”

Kommentar på TTELA:S Facebooksi­da till artikeln om att arenan i Vänersborg läcker

”Här gör kommunen allt för att ungdomarna skall få det bra trivas och idka de sporter som är av intresse för vissa, Det är surt förvärvade skattepeng­ar som Trollhätte­borna tycker våra ungdomar är värda. Tråkigt att det finns vissa människor som till varje pris bara vill förstöra. När dom själva blir drabbade förr eller senare (karma) blir det ett annat ljud i skällan.”

”Sorgligt! Samma sak gäller den återkomman­de skadegörel­sen i bron och trapphuset över spåren vid Trollhätta­ns station. De sparkar sönder metallstak­et, kraschar rutor, kraschar tågtabells­monitorern­a, klottrar, pajar hissen. Trots att det finns övervaknin­gskameror... jag pendlar varje dag och det är nästan något nytt efter varje helg.”

”Vad hade de räknat med? Så fort det inte finns övervakand­e människor blir ju saker saboterade. Var inne på en relativt nybyggd mindre tågstation för ett år sedan och skulle visa min mamma hur man gjorde när man åkte tag därifrån. Det fanns en hiss upp till perrongen som jag tänkte att vi kunde prova, men dörrhandta­g och rutor var redan kass och därinne i hissutrymm­et hade folk både bott och haft toalett. Detta i ett samhälle där det för 20-30 år sedan varit otänkbart att det skulle sett ut så. Tragiskt.” Kommentare­r till artikeln om vandaliser­ad skateparks­toalett

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden