Ttela

Kommentera­t på ttela.se och TTELA:S Facebooksi­da

-

”Det borde vara obligatori­skt på alla arbetsplat­ser”

”Hade vi på mitt förra jobb för tiotalet år sedan. Men företaget tyckte att det tappades för mycket i produktion. (10 minuter träning.) Kommentare­r på Facebook till reportaget som har obligatori­sk träning på arbetstid

”Jag tycker att det är konstigt att Marie Dahlin inte bad om ursäkt och inte heller ångrade sig. Marie Dahlin bör arbeta med något annat och inte i politiken. Där har hon förbrukat sitt förtroende enligt min mening.”

Kommentar på Facebook till artikeln om att Marie Dahlin gör come back i Melleruds kommun

”Fram med bänkarna och papperskor­gar igen. Ni behöver åka till någon annan stad och se vart man sitter och lägger skräpet i.” Kommentar på Facebook till insändaren om fler bänkar och papperskor­gar i centrala Trollhätta­n

”Dags att börja underhålla sina idrottspla­tser, det gäller alla ställen i hela kommunen.”

”Gäller allt från läckande tak, omklädning­srum, fotbollspl­aner mm. Gäller att ta en funderare på om man vill ha fungerande föreningsl­iv eller inte.”

Kommentare­r på Facebook till artikeln om att även ishallen i Vänersborg har ett tak som läcker

”Äntligen har vi fått tjänstemän och -kvinnor som kan jobbet och förmår att få ut mesta möjliga cykelnytta för den blygsamma summa som finns i mål och resursplan­en.” Kommentar på ttela.se till artikeln ”Nya cykelvägar på gång”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden