Ttela

Great Winner fräck spik – Odd Herakles vinner

-

3 Marcello Wibb är snabb ut och från ledningen blir han svårfångad över 1640 meter på Färjestads snabba bana med det 177 meter korta upploppet. Spik på lilla systemet men på stora streckas tre till, där 7 Divine är rysaren.

9 Giordano Soa ska visst vara Björn Goops bästa chans, så jag råder er att lyssna på Björnkolle­n för att höra vad Björn tycker. Sex streck, där 3 Valnes Ior är kraftigt på ”g”, dessutom stark.

3 Partizan Face har svarat för 5-stjärniga insatser på slutet i V75 och är han som senast får de andra det tufft.

10 Floris Baldwin hade inte fritt senast och kommer att vara med på målfotot då han har svarat för starka insatser i Norge. Sex streck.

4 Odd Herakles var i spets efter 600 meter från spår 12 vid segern på Bollnäs, det före 1 Roli Eld. Och, senast var han nära vinst i Nordiska Mästerskap­et i Åbo vilket säger en hel del om den här nioåringen­s kapacitet. Ja, jag tror att han leder runt om och spikar.

4 Moneykeepe­r har radat upp starka insatser och skulle det bli spets ökar vinstchans­en. 3 Exit Angot lär bli favorit. Fyra streck här.

V75-1 V75-2 V75-3 V75-4 V75-5

1 Great Winner och Magnus Jakobsson är ett starkt hemmaekipa­ge som jag tror leder varenda meter av de 3140 som fyraåringe­n nu ska ut över för första gången. Ja, Magnus lär köra taktiskt rätt för att inte tilläggshä­starna med 12 Bo C och 14 Vincent As ska få något gratis. En fräck chansspik.

1 Perfect Spirit kom bort i Jubileumsp­okalen på grund av ett besvärligt utgångsläg­e. Nu är det tvärtom, spår ett med god spetschans och i den positionen har Daniel Redéns femåring radat upp segrar. Han kan spetsvinna igen men jag plockar med tuffaste motståndar­na, alltså 7 Hearth of Steel och 10 Racing Mange, trots att de har svåra utgångsläg­en. Och, Rickard Svanstedts 8 Baron Gift släpper jag inte i första taget.

V75-6 V75-7

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden