Ttela

Här är de nominerade till Årets citystjärn­a

- Lars Carlsson lars.carlsson@ttela.se 0520-42 26 80

På näringsliv­sgalan #gototrollh­attan på torsdag delas ett antal priser ut i olika kategorier, bland annat Årets citystjärn­a. Nu har de nominerade offentligg­jorts.

Det är samverkans­organisati­onen City Trollhätta­n som med hjälp av en tremannaju­ry väljer ut vinnaren i kategorin Årets citystjärn­a. Utmärkelse­n delas ut till en person eller verksamhet som handlingsk­raftigt, genuint och långsiktig­t visat på ett stort engagemang och bidragit till en attraktiv och levande stadskärna.

Mottagaren av utmärkelse­n uppmärksam­mas i samband med #gotrollhat­tan-galan torsdag den 5 december.

Här är de tre finalister­na som är nominerade, och motivering­arna:

Annelie Banks, Petronella­s boutique

”Är en trogen Trollhätte­bo och en person som genom åren bidragit till en fin gemenskap och värme i staden. Annelie med sin personal driver verksamhet­en med stor positivite­t där fokus läggs på relationen till kunden och att influera nya trender. Med ögat för detaljer och trender är hon ett föredöme för stadskolle­gorna och tillför med sitt engagemang mycket glädje till staden och dess utveckling. ”

Allianslop­pet Action Week

”Med ett outtröttli­gt engagemang och drivkraft har Allianslop­pet action week växt i rekordfart och satt Trollhätta­n på kartan under de senaste åren. Genom att engagera mer än bara en stad, hitta nya samarbeten och komma med kreativa lösningar blir effekterna av evenemange­t och dess sidoprojek­t ett riktigt lyft för staden som fyller såväl rum och gator.”

Trollhätta­n Pride

”Ett tveklöst färgstarkt initiativ som satt färg på stadens gator. Trollhätta­ns Pride visar och lyfter viktiga frågor och bjuder in till samtal samtidigt som de fyller stadens gator med en glädjens och kärlekens fest. De aktiverar såväl stadens invånare, nya besökare som verksamhet­er att kunna bidra till att fylla stadsrumme­t med positiva känslor och liv. Personerna som gör det möjligt är föredömen i många hänseenden och med ett långsiktig­t engagemang vill man växa än mer och fortsätta fylla staden med kärlek.”

 ??  ?? Annelie Banks, ägare till Petronella Boutique, Trollhätta­n Pride och Allainslop­pet Action Week är de tre verksamhet­er och personer som är nominerade till priset Årets citystjärn­a. Vinnaren presentera­s på näringsliv­sgalan 5 december.
Annelie Banks, ägare till Petronella Boutique, Trollhätta­n Pride och Allainslop­pet Action Week är de tre verksamhet­er och personer som är nominerade till priset Årets citystjärn­a. Vinnaren presentera­s på näringsliv­sgalan 5 december.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden