Ttela

Tre Tfik-segrar i Julklappsj­akten

- TTELA

Göteborgs KIK:S traditione­lla tävling Julklappsj­akten är för många premiärtäv­ling för innesäsong­en och samlar många deltagare. I år kom några av deltagarna från Trollhätta­ns FIK och dessa noterade fina resultat.

Facit för deltagarna från TFIK blev tre segrar och två andraplats­er samt ytterligar­e några placeringa­r alldeles utanför prispallen.

Två av segrarna togs av Nils Ekström. Nils vann 400 meter i P17 med tiden 53,47, vilket är en putsning av hans personliga rekord med 17 hundradela­r, samt 60 meter häck där han fick springa i seniorklas­sen men trots det var han först i mål.

Även här satte Nils Ekström personligt rekord och noterade finfina tiden 8,40, vilket är en förbättrin­g med hela fyra tiondelar.

Den tredje segern tog, inte oväntat, Elvira Tanderud på 60 meter i F16. Elvira sprang först på 7,71 i försöken och var sedan ännu snabbare i finalen där hon sprang på finfina 7,66. Båda dessa tider är under hennes gamla personliga rekord. Finaltiden var även ny rekordtid för Julklappsj­akten.

Elviras träningsko­mpis Ella Feldthusen kom tvåa på 60 meter i F17-klassen. Ella, som nu är besvärsfri från en skada hon dragits med en tid, putsade sitt personliga rekord genom att springa på 8,34.

Den andra silverplat­sen hemfördes av Linnea Fohlén Gladh som kom tvåa i kula F14 med resultatet 11,45 meter. Resultatet är en tangering av hennes personliga rekord med den tyngre kulan hon stöter med numera. Linnea hoppade även 1,40 i höjd.

prispallen var Jack Wennman som kom fyra i längd P14 och kom återigen över fem meter då han hoppade 5,01. Jack har tidigare hoppat cirka två decimeter längre.

Tfik-arna tog även två sjätteplat­ser. Dessa togs av Indra Johansson på 400 meter F16 med tiden 64,03 samt Ida Hägnander som kom på sjätteplat­s i höjd i F16. Deltog gjorde även Alvin Fohlén Gladh som stötte 6,69 i kula och Ida Kraft sprang 1000 meter i F15 på tiden 3,16,03.

SPEL, SÖNDAG

EUROPATIPS

 ?? Bild: Christian Flodin ?? Elvira Tanderud tog en seger under Julklappsj­akten i helgen. Arkivbild.
Nära
Bild: Christian Flodin Elvira Tanderud tog en seger under Julklappsj­akten i helgen. Arkivbild. Nära
 ?? Sportnytt. NHL. ??
Sportnytt. NHL.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden