Ttela

Nu fick jag min utredning och kan slappna av

-

Jag vill dela med mig av min resa efter insändaren jag fick publicerad för en tid sedan. Plötsligt har jag fått en utredning på hjärna och kropp, har gjort tester som har varit otroligt påfrestand­e. Och det resultat jag fick var så omtumlande, saker man normalt fixar som ingenting, det tog tvärnit – hjärntrött­het handlar inte om att man är sovtrött utan hjärnan orkar inte ta in det som förut var en självklarh­et, att rita, räkna, tänka, göra flera saker samtidigt med mera. Och kroppsligt för en som älskat träning, känns efter några övningar som man blivit överkörd av något.

Skrämmande men det hjälper mig att acceptera min kropp, istället för att ständigt kämpa på tills man rasar.

Denna utredning blev äntligen av efter min insändare och min nya neurolog på Näl. En stor eloge till den mottagning­en! Den felbehandl­ing jag fått – mest på akuten får jag leva med, att jag inte fick rätt när vi anmälde till IVO måste jag lägga bakom mig, men önskar ingen annan att hamna i händerna på dem.

Så jag lever nu ensam med min yngsta son och hund i en tvåa. Vardagen är min träning, och vid skov åker jag in till Näl och hoppas jag nu får den hjälp jag blivit lovad. Jag har hoppet och ser fram emot att äntligen få slappna av och veta att jag kan sätta mat på bordet och betala för mig, min son och hund. Detta är den största vinsten jag har kunnat få.

Jag är så välsignad att få ha sådan otroligt gó familj och dom få vänner jag har kvar – all kärlek till er. Ni gör livet värt att leva och tack för att ni räddat mig flera gånger. Ge aldrig upp på det ni tror på!

Linda mitt i bröl

 ??  ?? ”Denna utredning blev äntligen av efter min insändare och min nya neurolog på Näl. En stor eloge till den mottagning­en!”, uttrycker skribenten.
”Denna utredning blev äntligen av efter min insändare och min nya neurolog på Näl. En stor eloge till den mottagning­en!”, uttrycker skribenten.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden