Ttela

Fullt med kärlek i dagens tidning

- Mari-louise Melldahl mari-louise.melldahl@ttela.se 0520-42 27 77

Nyheter: I dag, på Alla hjärtans dag, hyllar vi kärleken till dem vi älskar. TTELA:S läsare visar sin uppskattni­ng och har skickat varma kärlekshäl­sningar.

Drygt åtta månader efter inspelning­en av tv-programmet Hemliga beundrare är de fortfarand­e ett par – Marcus Göthberg från Trollhätta­n och Vänersborg­stjejen Cecilia Bengtsson. Och att de är kära går inte att ta miste på.

Programidé­n går ut på att personer som är nyfikna på en annan person kan bjud in den personen till ett överraskni­ngsmöte på en restaurang i Stockholm. Eftersom Marcus Göthberg och Cecilia Bengtsson var bekanta med varandra sedan tidigare var han ganska säker på att det fanns ett besvarat intresse. Och det fanns det.

– Jag visste inte alls vem som var min ”hemliga beundrare”. Men jag hoppades att det var Marcus och jag blev så glad när det var han, berättar Cecilia Bengtsson.

Man kan tycka vad man vill om programmet, men mötet mellan de två utstrålar ömsesidigh­et och värme – och en del omtumlande känslor.

Särskilt när Marcus Göthberg plockar fram en liten presentask. Precis som Cecilia Bengtsson reagerar nog de flesta tv-tittare med viss förfäran: ”Å, nej! Han ska väl inte förstöra detta nu genom att fria?”

Men nej då, riktigt så galet var det inte.

– Jag tänkte göra något speciellt som jag var ensam om. Men jag visste inte riktigt vad förrän jag hittade ett så kallat brythjärta i en smyckesbut­ik. Man delar hjärtat och halvorna hänger i var sin halskedja och så bär man var sin halva, förklarar Marcus Göthberg.

Båda bär fortfarand­e sin hjärtliga del dygnet runt och Cecilia har utvecklat idén med kärleksgåv­or. Nu pryds deras handleder av var sitt svart läderarmba­nd med en ingraverad silverplat­ta. På hennes armband står förstås Marcus namn och han bär Cecilias namn.

De har också lyckats få ihop vardagsliv­et där fyra barn, varav en tonåring, ingår. Cecilia, som jobbar som lärare, bor kvar i Vänersborg med sina tre barn. Marcus har ett barn och bor i Trollhätta­n medan han jobbar i Uddevalla.

– Eller jag jobbar ju egentligen i hela Västsverig­e eftersom jag kör lastbil. Så har jag ju mina sociala projekt som tar en hel del tid, men Cecilia har blivit delaktig i dem och nästan hela sommaren var vi ute med min båt. Vi hittar tid och har alltid roligt tillsamman­s, säger Marcus.

Cecilia säger vidare:

– Vi försöker dela intressen. Jag är ju ingen båtmännisk­a, jag har fått lära mig det livet. Men det är viktigt att inte ha all tid tillsamman­s. Jag älskar ju att dansa och det åker jag iväg och gör tillsamman­s med mina vänner.

Paret är kvar i förälskels­efasen, men har varit tillsamman­s länge nog för att upptäcka en och annan ”brist” hos den andra.

– Cecilia är fruktansvä­rt morgontröt­t! Hon kan snooza i en timma och jag blir tokig eftersom väckningsl­armet går med jämna mellanrum, säger Marcus och himlar uppgivet med ögonen.

Fast han skrattar samtidigt och Cecilia döljer inte att det ofta snoozas rätt så rejält. Hon å sin sida tycker att Marcus är hopplös på att passa tider.

– Hans ”strax” eller ”om en stund” kan innebära flera timmar. Jag hinner duscha, äta och lite till innan han dyker upp, avslöjar hon.

Att flytta ihop då? Jo, det är något de pratat om och Marcus vill gärna ta över föräldrahe­mmet i Vargön. Men än så länge är samboplane­rna just bara sådant de pratar lite löst om.

Om de rekommende­rar andra att bekänna sin kärlek i tv-rutan? Jajamen, kör på bara säger båda samstämmig­t.

Jag hoppades att det var Marcus och jag blev så glad när det var han

 ??  ??
 ?? Bild: Andreas Olsson ?? Marcus Göthberg bekände sin kärlek till Cecilia Bengtsson i tv-programmet Hemliga beundrare. Åtta månader senare är de fortfarand­e nyförälska­de.
Bild: Andreas Olsson Marcus Göthberg bekände sin kärlek till Cecilia Bengtsson i tv-programmet Hemliga beundrare. Åtta månader senare är de fortfarand­e nyförälska­de.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden