Ttela

Läsare visar älskade uppskattni­ng

-

” Min syster Emma Jacobsson för att hon alltid finns där oavsett. Hon har haft en tuff period och skulle behöva få lite uppvaktnin­g och veta att hon är guld värd.

Linda Jacobsson ” En sann och hjälpsam vän, Solveig Carlsson. Hon har det största av hjärtan och ställer osjälviskt upp i vått och torrt. Förutom att vara en god vän passar hon min hund Hedda en dag i veckan, och snart ska hon ta hand om vovven en hel vecka när jag åker till solen. Alla skulle ha en Solveig, men just den här är bara min.

Marie Palm ” Min underbara dotter Melanie 6 år. Hon är min stora livsglädje i livet, hon sprider så mycket kärlek till allt och alla! Hon har ett så stort hjärta och bryr sig verkligen om alla.

Zandra Mattsson ” Evelina Martinson för att hon är en underbar fin svärdotter. Hon är snäll, rolig och omtänksam och bär på barnbarn nummer två som kommer snart, denna gång en pojke.

Marie Stensinger ” Min pappa och hans sambo Bernice Thors för att han alltid ställer upp för mig och mina barn, och hjälper mig att få ihop vardagspus­slet.

Lovisa Lovisa ” Min fru Therese Dristig som mig sju döttrar gett, och med första sonen snart här blir det inte lätt, att hinna med sig själv och få lugn och ro, hon skulle därför förtjäna att på bio gå kan ni tro. Blommor o choklad skulle ge henne lite extra lycka, så att hon lite extra om mig kan tycka.

Frej Dristig ” Min underbara sambo Robert Andersson efter tre års kamp med vårt sjuka barn. Han hjälper alla i vårt och torrt, och tänker inte på sig själv. Han har verkligen ett hjärta av guld och är världens bästa pappa och sambo.

Helle Sanddahl ” Min mamma Anne Hasselblad Johnson som varje dag kämpar med att ta sig tillbaka från sin hjärnblödn­ing som hon fick i höstas. Hon bryr sig jämt om alla andra och ställer upp med att passa barnbarn med mera trots att hon egentligen behöver ta hand om sig själv.

Christoffe­r Johnson

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden