Ttela

Trygghet i fokus när Illuzion har premiär

- Jakob Romin jakob.romin@ttela.se 0520-42 26 00

Under helgen är det invigning av Trollhätta­ns nya nattklubb, Illuzion.

Säkerhet har varit i fokus för ägaren Kamo Hamid och personalen. Bland annat kommer det att finnas åtta ordningsva­kter på plats och, efter okej från polisen, även en metalldete­ktor.

– Jag tror inte att det är något annat ställe i Trollhätta­n som har det faktiskt, men jag vet att de kör med det i Stockholm, säger han.

Han förtydliga­r att det är en försiktigh­etsåtgärd för både gästernas och personalen­s trygghet.

– Vi har diskuterat det här med bland annat polisen som tycker det är en bra idé. Själv ser jag inga nackdelar med det, men det ska såklart inte skrämma gästerna utan tvärtom.

En handhållen metalldete­ktor kommer att användas sporadiskt under invignings­kvällen.

– Vi kommer nog inte att ha den konstant utan 10–15 minuter åt gången. Vi ska inte överdriva, det är bara en trygghetså­tgärd, säger Kamo Hamid.

Det har varit stort intresse för invigninge­n av nattklubbe­n. Redan i onsdags var alla Vip-platser uppbokade och drygt 300 personer var redan uppskrivna på listan. Lokalen rymmer drygt 500 personer.

– Det kommer nog att bli fullt hus, säger ägaren Kamo Hamid.

Premiären äger officiellt rum på fredagen, men även under lördagen kommer klubben att hålla öppet.

– Lördagen blir lite speciell faktiskt, då kommer vi att ha en sambashow, säger Kamo Hamid.

 ?? Bild: Stefan Bennhage/robin Johansson ?? I kväll öppnar Trollhätta­ns nya nattklubb Illuzion. Mycket talar för att det blir fullt hus hos Kamo Hamid och hans personal.
Bild: Stefan Bennhage/robin Johansson I kväll öppnar Trollhätta­ns nya nattklubb Illuzion. Mycket talar för att det blir fullt hus hos Kamo Hamid och hans personal.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden