Ttela

Therese vann Alla hjärtans dag-tävlingen

- Lovisa Meijer lovisa.meijer@ttela.se

Nyheter: Bästa vännerna Therese Johansson och Elin Olsson bor 115 mil ifrån varandra, och när TTELA utlyste en tävling för att överraska någon lite extra tog Elin chansen.

Sedan i somras är det 115 mil mellan de bästa vännerna Elin och Therese. Avståndet är svårt, och när TTELA presentera­de sin alla hjärtans dagtävling, såg Elin chansen att hylla sin bästa vän.

Inför alla hjärtans dag hade TTELA:S läsare möjlighet att på Facebook tagga deras nära och kära för chansen att vinna TTELA:S alla hjärtans dag-tävling. En utvald vinnare skulle bli överraskad på alla hjärtans dag, med både blommor, choklad och biobiljett­er.

Elin Olsson taggade sin bästa vän Therese Johansson med motivering­en:

”Motivering­en är enkel, jag vill fira min bästa vän i livet Therese Johansson för att hon är så underbar, godhjärtad, omtänksam, grym, supermamma, plugghäste­n & arbetsmyra osv. Hon om någon förtjänar verkligen uppskattni­ng som jag tyvärr inte kan ge henne i morgon då jag flyttat 115 mil ifrån henne.”

Motivering­en fick TTELA:S jury att välja ut Therese som vinnaren i tävlingen.

I somras flyttade Elin Olsson från Vänersborg tillbaka till Skellefteå, vilket separerade de två bästa vännerna.

– Det var fruktansvä­rt mycket sorg, det värsta jag gjort. Vi grät som två småbarn. Men det har stärkt oss ännu mer, och fått oss att inse hur viktiga vi är för varandra, säger Elin Olsson.

Tjejerna lärde känna varandra för ett par år sedan, mest på grund av deras barn.

– Våra yngsta barn är båda födda 2016. Våra äldsta barn gick på dagis ihop utan att vi visste om varandra, och våra sambos kände varandra sen barnsben. Det var en dag när vi tog följe hem så klickade det direkt, vi fann varandra fort.

Vad är det bästa med Therese?

– Oj, hon är bara bäst. Omtänksam. Jag tycker hon är den bästa vännen. Vi har funnits för varandra, på många olika sätt, säger Elin Olsson.

Hur tror du hon kommer reagera på överraskni­ngen?

– Jag tror hon kommer börja gråta, och skratta. Massor av känslor, säger Elin Olsson.

” Jag tror hon kommer börja gråta, och skratta

Elin Olsson

 ??  ??
 ?? Bild: Aron Engman ?? Therese Johansson från Vänersborg nominerade­s av sin bästa vän Elin Olsson.
Bild: Aron Engman Therese Johansson från Vänersborg nominerade­s av sin bästa vän Elin Olsson.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden