Ttela

Jubileum för #ttelaläsar­bild

Vacker natur, häftiga djur och snygga foton på välkända vyer. Var med och rösta fram årets bästa #ttelaläsar­bild och du har chansen att vinna ett fint pris.

- Ida Österberg ida.osterberg@ttela.se 0520-42 26 00

I dag är det exakt ett år sedan vi drog igång #ttelaläsar­bild. Att vi skulle få in mer än 10 000 bilder hade vi inte vågat hoppas på. Nu kan du rösta på din favoritbil­d bland de bilder som flest gillat på Instagram.

I dag, 27 mars, har det gått exakt ett år sedan vi drog ingång vår hashtag #ttelaläsar­bild på Instagram. Och i början av veckan passerade vi dessutom en magisk gräns – 10 000 inlägg har nu fått taggen.

– Det känns helt fantastisk­t, säger Suzanne Werner, TTELA:S webbredakt­ör.

Med #ttelaläsar­bild får alla som vill möjlighet att dela med sig av sina foton från området. Varje vardag väljer TTELA:S jury ut en favoritbil­d som vi delar på vår eget Instagramk­onto och på hemsidan. Att välja dagens bild är ofta en utmaning.

– Det finns så otroligt duktiga amatörfoto­grafer runt om i stugorna, säger Suzanne Werner. Trodde du för ett år sedan att vi nu skulle ha 10 000 bilder?

– Jag trodde inte gensvaret skulle bli så här stort efter så här kort tid, men det är ju jätterolig­t! Jag hoppas att folk fortsätter att tagga sina bilder #ttelaläsar­bild, då kanske vi är uppe i 20 000 bilder om ett år.

Varje lördag publiceras alla veckans bilder i papperstid­ningen. Det märks också att läsarbilde­rna är ett uppskattat inslag, då varje bild ofta får många hjärtan från våra följare.

Så här går tävlingen till:

För att hedra ettårsjubi­leet och 10 000-gränsen får ni vara med och rösta vilken av dessa nio bilder som är den bästa av de bästa. Fotona är de nio som fått flest gilla-markeringa­r det gångna året.

Omröstning­en sker på TTELA:S Instagram. Kommentera där vilken bild som får din röst i kommentars­fältet och tagga två vänner som du tror skulle vilja vara med och rösta. Då har du också chans att vara med i utlottning­en av ett presentkor­t, till ett värde av 400 kronor, som går att handla för på Etage på Överby eller på Torp köpcentrum i Uddevalla.

Tävlingen pågår fram till torsdag, 2 april, klockan 23.59. Vinnaren kontaktas fredag, 3 april.

För att vara med och rösta måste du ha ett konto på Instagram.

 ??  ??
 ??  ?? 255 likes. 5 november 2019 Christoffe­r Johansson, @coffe – Kopparklin­ten.
255 likes. 5 november 2019 Christoffe­r Johansson, @coffe – Kopparklin­ten.
 ??  ?? 473 likes. 28 augusti 2019 Nils-peter Widing @nissewidin­g – Nattens oväder.
473 likes. 28 augusti 2019 Nils-peter Widing @nissewidin­g – Nattens oväder.
 ??  ?? 232 likes. 21 januari 2020 Helena, @spontanfot­ografen – Solnedgång.
232 likes. 21 januari 2020 Helena, @spontanfot­ografen – Solnedgång.
 ??  ?? 270 likes. 25 oktober 2019 Helena, @spontanfot­ografen – Villa stranna, det gamla tingshuset i Trollhätta­n.
270 likes. 25 oktober 2019 Helena, @spontanfot­ografen – Villa stranna, det gamla tingshuset i Trollhätta­n.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden