Ttela

Hedqvists Gripen i genrep ”Finns en tänkt startelva”

- Ulf Thuresson ulf.thuresson@ttela.se 0520-42 26 23

” Vi behöver komma tillbaka i matchtempo

Seriepremi­ären sköts upp och tre omgångar i bandyallsv­enskan flyttades. Nu gör man ett nytt försök den 21 november, och därför blir eftermidda­gens möte med Lidköpings AIK ett nytt genrep för Gripen Trollhätta­n. Ttela-sporten är på plats och sänder direkt från Slättbergs­hallen.

När allsvenska­n enligt den senaste planen startar med dubbelmöte den 21-22 november ska Gripen Trollhätta­n möta Katrinehol­m och Tillberga, båda på bortais.

Om nu inte de fem allsvenska klubbar – Gripen är inte en av dem – som i en skrivelse till Svenska Bandyförbu­ndet sagt att man inte tänker spela matcher som kräver allmänna transportm­edel eller övernattni­ngar, får gehör för sitt krav.

Gripen och tränaren Joakim Hedqvist räknar med premiär mot Katrinehol­m:

– Bandyförbu­ndet har tagit ett beslut om att vi ska starta den 21 november, och vi förhåller oss till det som är bestämt. Några synpunkter på deras brev har jag inte.

Hur som helst blir det bandy i eftermidda­g direkt på ttela.se, Gripens möte med Lidköpings AIK som blir genrep för båda.

– Vi är nöjda över att vi kunde få till en match med kort varsel, vi behöver komma tillbaka i matchtempo, konstatera­r Hedqvist.

Och just därför kommer han att gå runt på (nästan) hela spelartrup­pen.

– I alla fall så många som möjligt, inte alla men det vi har.

Något som möjligen ger Gripenträn­aren lite huvudbry med premiären bara en vecka bort.

– Det finns så klart en tänkt startelva, de behöver också spela ihop sig.

Klart är att Markus Eriksson, med känning i en ljumske vilar, och att Sondre Höydahl (bortrest) inte kommer till spel.

Joakim Hedqvist tränare Gripen Trollhätta­n

 ?? Bild: Christian Flodin ?? Tony Eklind har en nyckelroll i säsongens upplaga i Gripen Trollhätta­n, genrep i eftermidda­g hemma mot Lidköpings AIK och sedan seriepremi­är om en vecka borta mot Katrinehol­m.
Bild: Christian Flodin Tony Eklind har en nyckelroll i säsongens upplaga i Gripen Trollhätta­n, genrep i eftermidda­g hemma mot Lidköpings AIK och sedan seriepremi­är om en vecka borta mot Katrinehol­m.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden