Ttela

Chelsea kan skrälla

-

Det blev bra utdelning för 13 rätt på förra lördagens svålösta kupong och det är ingen jackpott den här veckan. The Championsh­ip spelar sista omgången redan 13.30 på lördag och därför blir Stryktipse­t mer likt en Europatips-kupong, med matcher från flera olika länder.

Kupongen inleds med ett högintress­ant toppmöte i Premier League – även en försmak av Champions League-finalen i slutet av maj.

Chelsea imponerade stort mot Real Madrid i onsdags och måste fortsatt spela fokuserat i Premier League där man slåss för att komma bland de fyra första – och därmed ta en Champions League-plats. För Manchester Citys del innebär en seger att man definitivt kan fira ligaguldet. City ser ut att bli stor favorit på Stryktipse­t men med tanke på Chelseas form och starka defensiv kan City vara en favorit i fara. En helgarderi­ng ger systemet bra potential!

I Skottland väntar semifinal i Fa-cupen. En cup som nu är vidöppen i och med att både Rangers och Celtic blivit utslagna. Dundee United står som hemmalag, men notera att matchen spelas på neutral plan i Glasgow. Hibernian är det klart bättre laget och håller sig tvåan under 55% är det ett bra spikval.

I Frankrike kan Lorient vara en superskräl­l mot ett rejält försvagat Lyon. Hemmalaget blir troligen jättefavor­it och jag vill gärna ha med tvåan på mina system.

PREMIER LEAGUE

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden