Ttela

Nyckelspel­are förlänger med Trollhätta­n

Efter en dialog som pågått under en tid så har parterna kommit överens. Nyckelspel­aren William Käkelä-hedman stannar i Trollhätta­ns HC. – Det är en jättevikti­g spelare för oss, säger Anders Söderström, assisteran­de tränare och med i klubben sportgrupp.

- Adam Andersson

Arbetet med att bygga ett slagkrafti­gt lag inför den kommande säsongen fortsätter för Trollhätta­ns HC som landat en riktigt viktig pusselbit.

TTELA kan nu berätta att laget har förlängt kontraktet med den 24-årige William Käkelä-hedman. Något som Anders Söderström är väldigt glad över.

” Det är ju en egen produkt som har gjort många säsonger hos oss och är en otroligt viktig lagspelare.

Anders Söderström

– Det är ju en egen produkt som har gjort många säsonger hos oss och är en otroligt viktig lagspelare. Han är en allroundsp­elare som kan smälta in lite här och var och det är viktigt att han väljer att stanna hos oss, säger Söderström.

William Käkeläs hockeykarr­iär började i just Trollhätta­n HC, men han har sedan varit ute på en del äventyr innan han återvände till THC säsongen 2017/18. Han ligger på strax under 0,5 poäng per match sedan återkomste­n.

– Det är en gediget bra hockeyspel­are. Vi har hela tiden haft en bra dialog även om den dragit ut lite på tiden. Till slut kunde vi hitta en bra lösning för honom, säger Anders Söderström.

Hur känner du kring truppbygge­t i dagsläget?

– Vi har varit ute efter att få en stomme och sedan får vi se vilken spetskompe­tens vi behöver fylla på med. Det känns bra nu och vi känner ingen stress kring något. Vi samtränar med junior- och A-laget och har bra tryck och uppslutnin­g när vi är ute i skogen och kör, säger Anders Söderström.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden