Ttela

Premiäravs­nittet av TTELA:S relationsp­odd publiceras idag

Kommer exet framstå som galen efter en anmälan? Hur gör man med 23-åringen som inte flyttar hemifrån? Och hur mycket ska barnen få veta när man själv lider? I TTELA:S relationsp­odd guidar vi dig i djungeln av alla känslor.

-

Frågor har ramlat in och nu har det äntligen blivit dags för första avsnittet av TTELA:S relationsp­odd – TTELA:S nya satsning.

Frågorna kring livets relationer kan vara många och ibland sitter man kanske inte själv på alla svaren. I lördagens avsnitt, som finns att lyssna på på ttela.se eller där poddar finns – som till exempel Spotify eller Acast – handlar det om olika familjerel­ationer.

– Det märks att det finns ett behov av att prata om alla möjliga olika problem, eftersom frågorna är väldigt olika. Så i det här första avsnittet har vi samlat ihop de som handlar om olika typer av relationer inom familjer, säger Eva Alverbratt som jobbat på TTELA i många år och som skrivit mycket om livsstil.

Det är kuratorn och utbildade beteendeve­taren Maria Elg som svarar på er läsares frågor. Hon jobbar idag på en skola och har stor erfarenhet av att stötta familjer.

– Det finns inga självklara lösningar på alla frågor man kan ha om livet, men jag hoppas att vi kommer att kunna ge tips och idéer för möjlighete­n att tänka utanför sin egen box, säger Maria Elg.

Detta första avsnitt av TTELA:S relationsp­odd handlar till exempel om 23-åringen som bor kvar hemma och om hur ekonomin ska fördelas bäst inom en bonusfamil­j.

” Jag hoppas att vi kommer att kunna ge tips och idéer för möjlighete­n att tänka utanför sin egen box.

– Det här är en del av vår satsning på ämnen som vi vet att våra läsare, tittare och lyssnare vill ha mer av – relationer, sex, livsstil och vardagliga ämnen som alla kan relatera till. Förutom podden kommer vi att publicera ännu fler artiklar på dessa ämnen, säger Emma-karin Björk som är biträdande nyhetschef på TTELA och producent för nya podden.

Maria Elg

 ?? ?? TTELA:S Eva Alverbratt och kuratorn Maria Elg guidar dig genom känslodjun­geln.
TTELA:S Eva Alverbratt och kuratorn Maria Elg guidar dig genom känslodjun­geln.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden