Ttela

Andra raka förlusten för TFK HIS

Studenten ställer till det för Trollhätta­ns FK Halvorstor­ps IS. Studentfir­ande och resor gör en redan tunn trupp tunnare. – Vi har det tufft just nu, säger lagets tränare Håkan Sandersson.

-

Det var en uppgiven Håkan Sandersson, tränare för TFK HIS, som svarade när Ttela-sporten ringde efter förlusten borta mot I K Friscopojk­arna på måndagseft­ermiddagen.

– Det var en väldigt dålig match, en riktig brottarmat­ch och vi klarade inte riktigt av det. Stundtals var vi klart bättre än dem, men vi har grova problem just nu, säger han.

Problemen består till stora delar av att en redan tunn trupp blivit tunnare då det råder studenttid­er.

– Vi har varit sex-sju på träningarn­a den här veckan. Vi visste att det här skulle hända. Vi har väldiga problem just nu och det är inte slut än. På söndag möter vi Hallsberg, som ligger sist, den måste vi vinna för att ha chans att hänga kvar. Men vi får se om vi har något lag då, säger Håkan Sandersson.

Men matchen borta mot Friscopojk­arna då?

Jo, den började med att hemmalaget tog ledningen i matchminut 26. Bara några minuter senare kvitterade TFK HIS genom Hanna Österberg

 ?? ?? Tilda Sandersson (med bollen) var en av tre spelare som fick godkänt av TFK His-tränaren Håkan Sandersson efter förlusten mot Friscopojk­arna. Arkivbild.
Tilda Sandersson (med bollen) var en av tre spelare som fick godkänt av TFK His-tränaren Håkan Sandersson efter förlusten mot Friscopojk­arna. Arkivbild.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden