Ttela

Trollhätta­n brinner – vi måste sätta stopp

- Sverigedem­okraterna Trollhätta­n

Ingen har rapportera­ts blivit skadad som tur är, men många har blivit av med sin bil vilket kan ge den enskilde stora bekymmer under ganska lång tid. Resor till arbetet, barnen till dagis, idrottsträ­ning och veckohandl­ingen. Det kan ta ganska lång tid att få en skada reglerad av försäkring­sbolag som först måste utreda att det inte rör sig om bedrägeri. När ersättning­en betalas är det inte säkert att man kan få tag i en likvärdig bil för ersättning­en. Sen kommer vi alla att drabbas av höjda försäkring­spremier.

Polisen har meddelat misstankar om att det rör sig om hämndaktio­ner från ”gängkrimin­ella”. Dessa ska aldrig få sätta agendan för vår stad. Dessutom så förekommer ofta stenkastni­ng mot bussar och blåljusper­sonal vilket också är vansinniga handlingar som måste stoppas.

Trollhätte­bor och alla invånare i Sverige har rätt att känna trygghet i sin vardag. Händelser som det vi nu upplever måste med kraft bekämpas. Vi Sverigedem­okrater hoppas nu att övriga partier är villiga att på riktigt göra insatser som sätter stopp för dessa individer innan vi också får läsa om skadade och innebrända människor i vår stad. Vi får inte acceptera denna utveckling längre.

 ?? ?? BILD: ANDREAS OLSSON
BILD: ANDREAS OLSSON

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden