Ttela

Handlar om en justitiemi­nister som totalt misskött sitt uppdrag

Att Morgan så totalt har misslyckat­s med lag och ordningsfr­ågorna i S-regeringen tycker nog de allra flesta medborgarn­a i Sverige och det vore på tiden att byta ut honom, uttrycker skribenter­na.

- Liberalern­a tackar Annie Lööf

Morgan Johansson har varit socialdemo­kraternas justitiemi­nister i snart åtta år och skjutninga­r, bilbränder, gatuupplop­p och våldtäkter ökar år från år

Dömda brottsling­ar till fängelse får gå lösa och begår nya brott i väntar på att sitta av sitt fängelsest­raff. Att Morgan så totalt har misslyckat­s med lag och ordningsfr­ågorna i S-regeringen tycker nog de allra flesta medborgarn­a i Sverige och det vore på tiden att byta ut honom. Magdalena borde vara otroligt glad att slippa Morgan i en valrörelse, i stället för att hota med att hela regeringen avgår om Morgan får respass ur regeringen.

Natofrågan hör inte hemma i denna debatt utan det handlar om en justitiemi­nister som bevisligen totalt misskött sitt uppdrag. Annie Lööf Centerpart­iet får beröm av statsminis­ter Magdalena Andersson för att hon försvarar Morgan Johansson och tar ansvar och tycker att han skött sitt arbete klanderfri­tt och tänker rösta med socialdemo­kraterna att inte fälla justitiemi­nister Morgan Johansson!

Att Annie Lööf och Centerpart­iet nu tydligare än vanligt tar strid mot före detta allianspar­tierna framkom mycket tydligt i partiledar­debatten i tv4 och nu med nöje ansluter sig till vänsterblo­cket trots hennes väljare på landsbygde­n är livrädda för att deras hemman ska konfiskera­s av socialisti­sk regering.

Annie Lööfs breda mitt i svensk politik har definitivt spelat ut sin roll, för Annie Lööf vill troligtvis vara vice statsminis­ter i en S-regering med stöd av MP och V eller vill hon dra sig tillbaka till miljardär kompisarna i Trilat era kommission­en?

För en presumtiv centervälj­are under Annie Lööfs partiledar­skap finns det absolut ingen anledning att rösta på Centerpart­iet i valet i september 2022, för då är det definitivt bättre att rösta på originalet Socialdemo­kraterna direkt.

” Natofrågan hör inte hemma i denna debatt

 ?? ARKIVBILD: JANERIK HENRIKSSON ??
ARKIVBILD: JANERIK HENRIKSSON

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden