Ttela

IFK möblerar om i styrelsen

IFK Vänersborg möblerar om i styrelsen om valberedni­ngens förslag får gehör på årsmötet den 23 juni. Namnet som sticker ut: Ulf Guldbrands­en.

- Ulf Thuresson ulf.thuresson@ttela.se

Att Johan Carlén är förslaget till ny ordförande efter Per Ejerhed kunde Ttela-sporten avslöja redan den 16 maj, och nu klarnar hela bilden av valberedni­ngens förslag av ny styrelse till årsmötet den 23 juni.

En blandning av både gammalt och nytt.

Och där Ulf Guldbrands­en, som vi minns mest från fotbollspl­anen och sedan styrelseup­pdrag i Vänersborg­s IF under många år, är namnet som överraskar mest.

– Jag har egentligen varit engagerad i föreningsl­ivet i hela mitt vuxna liv, ända sedan jag slutade spela själv.

"Jag har sett på bandy ända sedan 1970-talet, intresset har alltid funnits där. IFK Vänersborg engagerar, så är det.

Ulf Guldbrands­en

Och nu byter han alltså den större fotbollen mot den mindre bandybolle­n.

– Det är ett årsmöte först, så vi ska inte gå händelsern­a i förväg, men jag svarade ja när valberedni­ngen ställde frågan. Det är spännande med nya utmaningar, säger Guldbrands­en.

Samtidigt är hans intresse för bandy inte nytt:

– Jag har sett på bandy ända sedan 1970-talet, intresset har alltid funnits där. IFK Vänersborg engagerar, så är det.

När det gäller förslaget till ny styrelse i övrigt är så sitter Magnus Berner och Emelie Davidsson kvar, båda med ett år kvar på sitt mandat.

Omval är föreslaget på Johan Olsén och nyval, förutom Johan Carlén, på Hans Friberg, Conny Karlsson och Ulf Guldbrands­en.

– Jag hoppas att jag kan bidra med något jag fått med mig på vägen, säger Guldbrands­en.

 ?? BILD: PRIVAT ?? Johan Carlén är valberedni­ngens förslag till ny ordförande i IFK Vänersborg, klubben har årsmöte den 23 juni.
BILD: PRIVAT Johan Carlén är valberedni­ngens förslag till ny ordförande i IFK Vänersborg, klubben har årsmöte den 23 juni.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden