Ttela

Tuff svit för Halvorstor­p

Halvorstor­p är inne i en tung period just nu, onsdagskvä­llens 1–2 (1–2) hemma mot IFK Hjo var tredje raka förlusten. – Vi skapade läge för åtminstone en poäng, tyckte assisteran­de tränaren Mathias Grahl.

- Ulf Thuresson ulf.thuresson@ttela.se

0–1 efter elva minuter och 0–2 efter dubbla antalet.

Halvorstor­p hamnade direkt i botten på den uppförsbac­ke men inte lyckades ta sig över.

Första målet för Hjo i efterdynin­garna till en frispark, och tvåan sedan Halvorstor­p (!) haft inkast på offensiv planhalva.

– Vi fick en omställnin­g emot oss och tog inte hemjobbet, säger Mathias Grahl.

Sedan hjälpte det inte att Robin Häger reducerade alldeles i slutet av den första halvlek, resultatet stod sig ända till matchminut 90.

– Vi tryckte på ganska bra, och tvingade bland annat deras målvakt till en kanonräddn­ing. Vi skapade läge för åtminstone en poäng.

I tabellen ligger Halvorstor­p kvar som sexa, men riskerar att tappa mark när övriga lag spelat ikapp.

?? ARKIVBILD: JOHANNA JOSEPHSSON ?? Robin Häger.
ARKIVBILD: JOHANNA JOSEPHSSON Robin Häger.