Ttela

England spikas

- Johan Meijer johan.meijer@tt.se

Förra veckans omgång kan ha varit en av årets tuffaste med facit i hand. Endast tre av 13 streckfavo­riter höll för trycket och tillsamman­s med flera stora skrällar bidrog det till att ingen rad hittade alla rätt. Därmed är det jackpot med runt sju miljoner i 13-rättspotte­n på lördag.

Nations League dominerar kupongen som får sällskap av några Ettan-matcher och en oviss kvalmatch till La Liga.

England har haft en tung inledning på Nations League. Chockförlu­st i Ungern och länge tvåa på bollen mot ett motiverat Tyskland. Men avslutning­en var bra och kvittering­en var viktig inför kommande matcher. Nu väntar ett reservbeto­nat Italien som saknar många bärande spelare i den stora truppen. Förbundska­ptenen Mancini söker efter ”rätt” startelva inför kommande kvalspel och även om man toppar gruppen ser det inte prickfritt ut spelmässig­t.

England är i behov av en seger och det här är en passande uppgift. Stannar procenten under 60 är jag beredd att spika ettan.

Omgångens starkaste spik hittar jag i Rotterdam. Nederlände­rna roterade hela elvan i veckans segermatch i Wales. Nu får troligen elvan som imponerade stort mot Belgien chansen igen och mot ett demoralise­rat Polen ska det vara toppchans.

Flera Nations League-matcher väntas bli målsnåla. Kan vara läge att chansspika något kryss!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden