Ttela

Här är de stora artisterna som kommer till Ursand

Nu har Ursands camping släppt biljettern­a till ”Dans på bryggan” där flera stora artister kommer att medverka. En satsning som hoppas kunna locka dansbandsä­lskare från hela landet.

- Philippa Fransson philippa.fransson@ttela.se

Ursands camping har släppt biljetter till sin nya satsning ”Dans på bryggan”. Med start 5 juli kommer artister besöka campingen för dansbandsk­vällar. Evenemange­t kommer hållas under sju tisdagar i juli och augusti. Satsningen från Bert Karlsson, vd på campingen, och Carl Ceder, campingens platschef, fokuserar på att hålla dansbandsm­usiken i liv.

– Det är alldeles för många dansbandsk­vällar som läggs ned, vilket är tråkigt. Vi har alltid haft i tanken att ha dansbandsk­vällar men sedan kom pandemin och förstörde, säger Bert Karlsson.

– Dansband ligger ju i vårt DNA, säger Carl Ceder.

Det är klart vilka artister som kommer medverka på ”Dans på bryggan”. Bland annat är det Magnus Carlsson, Donnez och Casanovas som kommer fylla bryggan med musik. Det kommer finnas 300 biljetter till varje konsert och en buss som går mellan Vänersborg­s centrum och Ursands camping.

– Vi tror att det kommer locka lokala men även folk utifrån. Vi har redan sett att satsningen tagits emot väldigt bra, säger Carl Ceder.

Detta blir en av de större satsningar­na för Vänersborg­scampingen som hoppas kunna hålla evenemange­t varje sommar.

– Det är ju detta som folk har saknat, säger Bert Karlsson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden