Ttela

TFK tappade ledning till förlust på slutet

Lördagens division 4-fight på Värsås IP mellan IFK Värsås och Trollhätta­ns FK var av klar sexpoängs-karaktär i botten av tabellen. Därför kändes förlusten för TFK extra sur. – Vi har kontroll på matchen, ändå förlorar vi den, sa Elias Blom, assisteran­de t

- Toni Andersson

Hemmalaget Värsås vann till slut med 3-2 efter 0-1-underläge i paus. Detta sedan TFK haft ledningen med 2-1 så sent som i den 78:e minuten.

– Vi slappnar av, är inte påkopplade tillräckli­gt under hela matchen, menade Elias Blom.

Före matchstart låg Värsås en poäng bakom TFK, nu tog laget ett kliv uppåt på lite fastare mark i tabellen. TFK däremot kvar i träsket.

– Vi har många bra lägen i den första halvleken och ska göra fler mål. Men vi får inte in bollen. Sedan är de lite hetare på slutet och gör två mål, det avgör matchen, menade Elias Blom.

TFK gjorde den första halvlekens enda mål genom Måns Bergvall Hartmann. IFK Värsås kvitterade i andra innan Gustav Antonsson såg till att TFK återtog ledningen.

Mittbacken Christoffe­r Eriksson kvitterade ut bästa betyget i TFK, bra också Emil Andersson.