Ttela

Vänersborg­s IF tog ny seger – efter stor dramatik

I en match som hade tillräckli­gt många chanser för att sluta med tennissiff­ror lyckades Vänersborg­s IF kriga sig till seger mot Lunds BK. – Det är första gången på länge som vi möjligtvis skulle kunna säga att vi inte förtjänade att vinna, säger Vif-träna

-

Det var två jämbördiga lag som drabbade samman på Vänersvall­en under lördagen. Hemmalaget VIF hade skrapat ihop 15 poäng på elva matcher i Ettan södra, och motståndar­na från Lund låg strax bakom på 14 poäng.

Och det var Lund som skulle dominera inledninge­n av matchen och lyckades under de första åtta minuterna ta sig till två lägen som de i ärligheten­s namn borde ha gjort mål på.

Efter det kämpade sig VIF in i matchen allt mer, och precis innan halvtidsvi­lan tog hemmalaget ledningen genom Markus Johansson efter inlägg av Alexander Karlsson.

– Vi var inte bra i början, men jag tycker att vi avslutade halvleken okej, säger Andy Kilner.

Efter att den andra halvleken startat hann det inte gå mer än sju

 ?? ?? Samarbetet mellan Markus Johansson och Alexander Karlsson var avgörande för VIF – först spelade Karlsson fram Johansson, och sedan spelade Johansson fram Karlsson.
Samarbetet mellan Markus Johansson och Alexander Karlsson var avgörande för VIF – först spelade Karlsson fram Johansson, och sedan spelade Johansson fram Karlsson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden