Ttela

Åsebro har hittat målet – fem för andra matchen i rad

5-1 i Fengersfor­s för drygt en vecka sedan. 5-0 i Smögen under lördagen. Det går bra nu för målglada Åsebro IF i division 4 Bohuslän-dal. – Vi gör en riktigt bra första halvlek, konstatera­de Åiftränare­n Peter Svensson belåtet.

- Toni Andersson

Femettan i Fengersfor­s följdes alltså upp med en 5-0-viktoria i Smögen. Hemmalaget var chanslöst i en match som helt och hållet dikterades av Åsebro.

– Det var i princip avgjort i paus, det kändes så i alla fall, menade Peter Svensson.

Med rätta.

4-0 till Svenssons manskap visade resultatta­vlan efter tre fullträffa­r av Arber Nikqi och en av Argjend Mollapolci (0-2-målet).

Målet efter pausen var ett självmål.

– Bra spel och fina mål. Och det var gött för Calle (Tisell-molander) att hålla nollan, det var viktigt för honom och oss. Så jag är jättenöjd, sa Peter Svensson.

Det var en på förhand tuff match där Åsebro i händelse av seger skulle haka av Smögen i botten av tabellen, nu skiljer sex poäng mot tidigare tre.

– Skönt med lite luft, och så tätar vi till uppåt, underströk Peter Svensson.