Ttela

Barfota runt om igen

-

FINT LÄGE. Above Art (V86-4) har tävlat jämnt och bra.

– Hon var jättebra vid andraplats­en senast och jag kan nästan garantera att hon kommer att vara bra i ordning igen. Jag skulle tro att Calle vill köra i en vanlig vagn men det blir barfota runt om igen. Hon kan öppna och från det här läget har jag god tro på en fin placering, säger Josefine Ivehag.

SPETSSTRID­EN

V86-1: Det är fördel 6 Thorondor.

V86-2: 1 Kövras Joker håller ut 2 Steady Victory sida vid sida?

V86-3: 6 Lysjö Kasper om man träffar rätt från springspår­et. Annars 2 Brenne Rön.

V86-4: 2 Above Art och 4 Chicandqui­ck gör upp om spets. Fördel Above Art?

V86-5: 2 Gretzky B.R. har bra spetschans.

V86-6: Det lutar åt en spetskamp mellan 1 Agassi Broline och 2 Eagle Rock.

V86-7: 1 Harry M.G. borde kunna försvara ledningen från innerspåre­t.

V86-8: I stort sett alla med framspår kan öppna och det kan gå undan rejält första 500. 3 Hattusa eller 6 Önas Py till front?

kommer från en imponerand­e prestation på Jarlsberg där han trots press i ledningen och snabba 1.10,5 på första varvet lyckades gå undan säkert till segern. Med den starten på näthinnan får den norske gästen tipsettan, inte minst med tanke på att blev struken under tisdagen. Men det är svårt att skilja hästarna i toppen åt här och tre i fältet streckas. har inte startat sedan januari då hon var ute på Vincennes. Hon har härdats i Frankrike, allt låter bra i träningen och hon ska vara väl förberedd och har gått ett banjobb inför den här uppgiften. Ska nu tävla i amerikansk vagn till skillnad mot vad hon gjort i Frankrike och det är förmodlige­n ett plus. vann det här loppet förra året. I sin senaste start blev han fast med sparade krafter i finalen av Sweden Cup (Bepi Bi vann) och hästen har visat fin dagsform. Han har även tidigare presterat bra, och vunnit, på Åmåls lite speciella bana. Rankas ner lite på grund av läget, men är ändå ett av de nämnda tre tydliga vinstbuden i loppet. Heltäckt!

2-4-8-5-1-7-9-3

är snabb från start och försöker hålla upp ledningen. Innerspåre­t på Åmål är dock inte optimalt och utvändigt finns startsnabb­a konkurrent­er. Är vinstvan och trivs i front, bra chans om han håller upp ledningen, annars är det mer chansartat. Startsnabb­e kommer med full form och laddar för att komma förbi tipsettan från start. Tränaren Conrad Lugauer låter mycket optimistis­k inför uppgiften och tror på bra segerchans. Blir det tempo på loppet initialt kommer starke att gynnas. Hästen har en fin inställnin­g och går ända in i mål.

fick ett dåligt läge men har både kapacitet och fart för att göra sig gällande här om det klaffar lite.

1-2-5-8-6-7-9-12-4-10-3-11

har gjort tre starter på svensk mark och varit bra varenda gång. Hästen är stark och tål att göra jobbet i loppet själv. Nu blir det dessutom Björn Goop upp samt barfota fram för första gången i karriären. fick ett fint läge med bra spetschans. I ledningen är hästen obesegrad efter två starter, och han kan leda länge i nuvarande form.

9-1-8-12-6-4-15-14-3-10-7-13-2-7-5

Många om budet i avslutning­en! är i toppslag för dagen och kommer från två starka prestation­er utvändigt ledaren. Vann senast Ulf Ohlsson körde.

gör comeback efter ett långt tävlingsup­pehåll. Avslutade fjolårssäs­ongen på bästa sätt och även om dagsformen är svårbedömd nu så räknas hon tidigt på ren grundkapac­itet. får Carl Johan Jepson upp i sulkyn för första gången. Hästen står sig bra här och fick ett fint läge. har formen på topp och fick äntligen vinna senast efter att inte ha fått chansen i starterna innan. Avslutning­en var vass och hon är ett intressant skrällbud. har form och ska tävla barfota runt om.

3-2-4-11-8-12-9-1-10-6-5-7

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden