Ttela

Liv Jagrell redo för en sista åktur med Sister Sin

Sista konserten blev inte bra, så de ville ge både sig själva och fansen en andra chans. Sju år senare är det dags. Sister Sin är tillbaka – men bara högst tillfällig­t. Efter sommaren är det slut. Igen.

-

Efter många år ihop tog hårdrockan­de Sister Sin beslutet att det var dags att packa ihop för gott. Hellre det än att behöva skaffa ersättare för medlemmar som ville sluta.

– För då skulle det ändå inte vara Sister Sin, förklarar sångerskan Liv Jagrell.

De gjorde sin avskedstur­né 2015, men avslutning­en blev inte vad de hade hoppats på.

– Sista giget var inte så himla bra. Det var lite folk och vi spelade dåligt, så det kändes inte bra att sluta så. Vi ville få ett riktigt avslut, fortsätter Liv.

Medan hon har gått vidare med sitt eget projekt Liv Sin och de andra medlemmarn­a har fortsatt med sitt, har de gått omkring och tänkt på det där sista giget. Sakta men säkert pratade de sig fram till att satsa på en tillfällig återföreni­ng 2020.

Det kom en pandemi emellan, så de nytagna promotionb­ilderna har fått ligga och vänta, men nu är Sister Sin äntligen redo att ge sig ut på vägarna för en sista turnésväng. Eller ...?

– Vi har redan pratat ganska mycket om det där och vi är helt överens om att det blir det här i sommar och sedan inget mer.

– Man ska förstås aldrig säga aldrig, men vi går in i det här för en festivalso­mmar och för att det ska vara roligt!

Liv svarar med ett skratt på frågan om hur det var att börja spela ihop igen.

– Vi hade inte setts på flera år, så det var roligt bara att träffas igen! Och vi föll snabbt in i gamla spår igen, det var inte så svårt. Vi höll ju

 ?? ?? Egentligen gjorde Sister Sin sin avslutning­sturné 2015, men nu gör de om den. ”Sista giget var inte så himla bra. Det var lite folk och vi spelade dåligt, så det kändes inte bra att sluta så. Vi ville få ett riktigt avslut”, förklarar sångerskan Liv Jagrell.
Egentligen gjorde Sister Sin sin avslutning­sturné 2015, men nu gör de om den. ”Sista giget var inte så himla bra. Det var lite folk och vi spelade dåligt, så det kändes inte bra att sluta så. Vi ville få ett riktigt avslut”, förklarar sångerskan Liv Jagrell.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden