Ttela

Kärlek och jobbkonfli­kter

Sofie, Max och resten av gänget på bokförlage­t Lund & Lagerstedt är tillbaka i andra säsongen av ”Kärlek och anarki”, som är fylld av svåra konflikter.

- Hedvig Fernstedt/tt

FINNS PÅ NETFLIX

Lisa Langseths serie ”Kärlek och anarki” fick fina recensione­r vid premiären på Netflix 2020. Nu är serien tillbaka med en andra säsong, där huvudperso­nerna, konsulten Sofie (Ida Engvoll) och den yngre ittekniker­n Max (Björn Mosten) försöker bygga vidare på sin relation. Sofie är nyskild och vill påbörja ett liv tillsamman­s med Max, men oförutsedd­a händelser gör att inget blir som de tänkt, och hon kastas rakt in i en livskris.

På det lilla bokförlage­t, där paret möttes i första säsongen, haglar konflikter­na när den traditione­lla litteratur­världen ställs mot de nya möjlighete­r som samtiden erbjuder. Vad väger tyngst, konsten eller ekonomisk vinning?

I nya roller ser vi David Dencik och Marina Bouras, och vi återser även Björn Kjellman, Gizem Erdogan och Reine Brynolfsso­n i rollistan, som kollegor på bokförlage­t. Åtta avsnitt släpps.

 ?? FOTO: ULRIKA MALM ?? Sofie (Ida Engvoll) och Max (Björn Mosten) försöker bygga vidare på sin relation, men stöter på problem.
FOTO: ULRIKA MALM Sofie (Ida Engvoll) och Max (Björn Mosten) försöker bygga vidare på sin relation, men stöter på problem.
 ?? FOTO: APPLE TV+ ?? Andrew möter Domino (Dakota Johnson) som förändrar hans syn på livet.
FOTO: APPLE TV+ Andrew möter Domino (Dakota Johnson) som förändrar hans syn på livet.
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden