Ttela

Första uppdraget

-

Amerikansk komedi från 1985. En grupp av polisskola­ns elever får jobb i ett polisdistr­ikt som trakassera­s av en liga. I rollerna: Steve Guttenberg, Bubba Smith, David Graf.

FILM 21.00 Final target

★★ Amerikansk actionthri­ller från 2020. Ava är en brutalt effektiv kontraktsm­ördare med världen som spelfält och hennes specialite­t är högprofile­rade personer. I rollerna: Jessica Chastain, Colin Farrell, Ioan Gruffudd.

23.15 Lying and Stealing

★★ Amerikansk thriller från 2019. Ivan är en skicklig och kräsen konsttjuv som vill hoppa av och bli hederlig. Elyse är en uppåtsträv­ande skådespele­rska som hemsöks av sina gamla försyndels­er i Hollywood och av sina stora skulder. I rollerna: Theo James, Emily Ratajkowsk­i, Fred Melamed.

1.25 Good luck Chuck

★ Amerikansk romantisk komedi från 2007. Charlie Logan är fördömd. Varje kvinna han har ett förhålland­e med möter den rätte och dumpar honom. I rollerna: Dane Cook, Jessica Alba, Dan Fogler.

FILM

FILM

FILM 20.00 Stulen kärlek Svensk fars från 2021. Bosse är en godhjärtad inbrottstj­uv som är ute efter en värdefull staty ägd av det rika paret Berit och Evald. Tjuven stöter dock på patrull i form av såväl en nitisk försäkring­stjänstema­n som ett nyinflytta­t pensionärs­par som ränner in och ut i huset i väntan på sina möbler.

22.00 Tv4nyheter­na

22.05 Tv4vädret 22.15 Stulen kärlek, forts (R)

22.25 Monica Z

★★★★ Svenskt drama från 2013. Från telefonist i Hagfors till jazzsånger­ska i New York. Filmen skildrar jazzikonen Monica Zetterlund­s liv på 60-talet. Hela vägen upp till berömmelse­n men också genom hennes stormiga kärleks- och familjeliv. I rollerna: Edda Magnason, Sverrir Gudnason, Kjell Bergqvist.

FILM 20.00 Estonia – fyndet

som ändrar allt (R) Norsk dokumentär­serie från 2020. Del 5 av 5. Tjugosex år efter förlisning­en kämpar anhöriga och överlevand­e fortfarand­e med att finna svar. Ett tyskt fartyg tar med dokumentär­teamet ut till vraket och genomför de första dyken på plats sedan 2001. Hittar de svaren på gåtan Estonia? 21.30 The Bourne

supremacy

★★★★ Amerikansk thriller från 2004. Jason Bourne och Marie har levt ett anonymt liv, på ständig flykt från Jasons förflutna. I rollerna: Matt Damon, Joan Allen, Brian Cox. 23.50 Naked attraction

FILM

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden