Ttela

Osannolika målkalaset: ”Har aldrig hänt tidigare”

Man kan vinna stort i fotboll, och man kan vinna större. Brålanda IF:S lag 2 valde att vinna jättestort, hemmamötet med Bengtsfors i division 6 Dalsland slutade osannolika 23-0. – Det är tråkigt att det ser ut som det gör, sa BIF:S Victor Mattsson som had

- Ulf Thuresson ulf.thuresson@ttela.se

Brålandas tvåa har sex raka segrar och toppar serien på maximala 18 poäng, Bengtsfors lag 2 har lika många förluster.

Att Brålanda skulle vinna hemma på Sörbyvalle­n på torsdagskv­ällen var således ingen överraskni­ng, däremot får slutresult­atet säkert en del att höja på ögonbrynen.

Och när domaren Roland Strandh, som väl får skaffa sig nytt anteckning­sblock till sin nästa match, blåste igång tog det bara två minuter för Victor Mattsson att göra första målet i det som skulle sluta i rena krossen.

"Det är tråkigt att det ser ut som det gör

”Acka” Mattsson bäste målskytt i hemmalaget med sex mål, och det hade förmodlige­n blivit ett sjunde om han inte gett bort en straff till målvakten Mattias Syvertssso­n som därmed fick bli målskytt han också.

– Sex mål i en match, det har aldrig hänt tidigare, i alla fall inte i fotboll.

”Acka” förresten, jodå smeknamnet har gått i arv, pappa heter Anders Andersson och var specialist på fasta situatione­r i bandy och hos Blåsut BK när det begav sig.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden