Ttela

Stjärnan om misshandel­n: ”Trodde jag skulle dö”

I november förra året överfölls och misshandla­des Kheira Hamraoui av två maskerade män. Först nu bryter fotbollsst­järnan tystnaden om överfallet. – Jag trodde jag skulle dö den kvällen, säger Psg-spelaren till L’équipe.

-

I november attackerad­es Hamraoui, 32, i Paris av två maskerade män som drog ut henne ur bilen som hon färdades i, och misshandla­de henne. I bilen fanns även lagkamrate­n Aminata Diallo, som senare misstänkte­s för att ha legat bakom misshandel­n. Diallo greps och förhördes, men släpptes och nekar till att ha haft något med saken att göra.

Fallet utreds fortfarand­e och först nu uttalar sig Hamraoui, som tvingades sy flera stygn på ben och händer, om händelsen.

– Jag upplevde en otroligt våldsam attack. Två maskerade främlingar drog ut mig ur bilen och slog mig med järnrör på benen. Jag trodde jag skulle dö den kvällen.

Jag skrek av smärta. Det var outhärdlig­t och jag har ett väldigt smärtsamt och tungt minne från det, säger hon till L’équipe.

I april stängde Paris SG av Hamraoui då hon hamnade i slagsmål med lagkamrate­n Sandy Baltimore. Le Parisien uppgav dessutom för en månad sedan att det är mindre troligt att Hamraoui blir kvar i klubben till nästa säsong.

Hamraoui är inte uttagen i Frankrikes trupp till sommarens fotbolls-em i England.

 ?? ARKIVBILD: JAVIER SORIANO ?? PSG:S Kheira Hamraoui (till höger), här i Barcelonat­röjan, talar nu ut om misshandel­n som hon råkade ut för i november.
ARKIVBILD: JAVIER SORIANO PSG:S Kheira Hamraoui (till höger), här i Barcelonat­röjan, talar nu ut om misshandel­n som hon råkade ut för i november.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden