Ttela

Don Fanucci Zet blir normalt svårstoppa­d

- Avslutas

5 Devils Tongue galopperad­e i Östersund förra helgen och får en ny chans på hemmaplan. Hästen gick brai ett tufft lopp under Elitloppsh­elgen och felfri har Sandra Eriksson en bra chans. Jag garderar med

9 Double Trouble E.P. och

12 Mellby Ironman. Kallbloden gör upp i andra avdelninge­n och 13 Tangen Frikk är mitt förstaval. Hästen mötte tufft motstånd senast men bakom är det öppet och jag tar med hela sju streck.

V75-1 V75-2

6 Amalencius B.B. var duktig trea i styrkeprov­et Harper Hanovers lopp på Solvalla senast och är gynnad av lång distans. Spår en bit ut på vingen är ingen nackdel och jag tror att hästen har toppchans i silverförs­öket.

Ett klurigt lopp med 15 ston från tre volter. Jag tar med många hästar och hoppas på en skräll. 1 Amie Ness har vunnit fyra av fem starter men det känns som att hon går upp i klass. En skräll att passa är 11 Ellen Degeneres. Fem streck borde räcka långt i lägsta klassen. 6 Frozen A.F. gick bra i Umeå näst senast och står

V75-3 V75-4 V75-5

intressant till med springspår. Om han kommer till ledningen är det en het segerchans.

7 L.a.boko har gått jättebra i V75 i år och var mycket fin som tvåa i finalen senast. Han är ett tänkbart spikbud men han har spår en bit ut och kort kanske inte är hans bästa distans. 1 Black and Quick har intressant läge och 9 Erv Zet kan spurta till seger om det stämmer under vägen. Omgången med Norrbotten­s Stora Pris och jag tror knappast att 8 Don Fanucci Zet förlorar. Hästen var mycket fin i försöket till Elitloppet men i finalen blev det tyvärrgalo­pp. Who’s Who är struken, vilket innebär att favoriten kommit ned ett hack och slipper en av de värsta konkurrent­erna.

V75-6 V75-7

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden