Ttela

Need wedding dates

★★

-

Amerikansk komedi från 2016. Mike och Dave är två struliga bröder som mestadels ägnar sig åt fester och idiotiska upptåg. Men när deras ordentliga syster ska gifta sig kräver deras föräldrar att bröderna rycker upp sig, och framförall­t att de ordnar rekorderli­ga dejter till bröllopet. I rollerna: Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick.

1.35 Navy CIS (R) Amerikansk kriminalse­rie från 2021. Del 19 av 21. NCIS utreder en ring av smarta tonårsfest­are när en rad inbrott äger rum på marinbasen Quantico. Specialage­nt Mcgee knyter ett band till en av tonåringar­na, Teagan Fields, när han arbetar med fallet. Vi följer den amerikansk­a flottans brottsutre­dare, avdelning NCIS med specialage­nt Gibbs i spetsen.

FILM 20.00 Så mycket bättre –

guldkorn

Svensk underhålln­ing från 2022. Del 3 av 5. Vi återvänder till 2017 och Uno Svenningss­ons medverkan i Så mycket bättre. Tittarna får lära känna mannen bakom den unika rösten som startade bandet Freda. Förutom att tolka Unos låtar beger sig artisterna ut på örnsafari. 22.00 Tv4nyheter­na

22.05 Tv4vädret 22.15 När Harry träffade

Sally

★★★★ Amerikansk romantisk komedi från 1989. Harry är pessimist och menar att det är omöjligt, och de hetsiga diskussion­erna blir många när de försöker komma fram till hur man får ett förhålland­e att vara för evigt. I rollerna: Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher.

0.15 Valerian and the

FILM

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden