Ttela

Ni politiker tar inget eget ansvar

-

Replik

på ”Förtroende­vald innebär också eget ansvar”.

Jag känner inte dig eller ditt parti, men det spelar ingen roll i detta sammanhang. Kanske några andra än du också har den inställnin­gen som du skriver, men ni är nog få. I allmänhet verkar det som en lekstuga i politiken, var man än tittar/lyssnar.

Eget ansvar? Ja inte finns det någonstans hos de folkvalda tycker jag. De gör som du skriver, skyller på andra och gör sig själva till offret i saken, även om det är de som dragit igång saken eller orsakat den. Felet i dag är att ni som politiker inte har något som helst eget ansvar. Ni/de kan köra på hur de vill, hur galet det än blir, så har de/ni inget ansvar för det!

Lagen om eget ansvar i politiken, borde snarast komma tillbaka igen, då slipper vi allt detta skojeriet som blir, när politiker slåss mot varandra och de bär sig åt som förskoleba­rnen, när de sitter i höga positioner.

Titta bara på dessa ”vildar” som sitter kvar i regering och kommuner, när de gått ur sitt parti, har de lämnat sin plats i sitt parti så är det väl meningen att de ska sluta på arbetsplat­sen också? Varför klamrar de sig kvar? Är det lönen som får dem att stanna kvar? För de gör väl ingen nytta för det partiet de en gång blev valda i, till den posten de har?

Prata om att det blir politikerf­örakt och det är med rätta också, så som de flesta av de beter sig!

Trött på dessa politiker i alla skikt

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden