Ttela

Respektful­lt att inte komma till möten om man är sjuk

på ”Vill Moderatern­a verkligen ha din röst?”.

- Peter Eriksson (M)

Svarar av princip inte på insändare med signaturer i TTELA eftersom det allt som oftast verkar vara politiska aktiva personer i partierna, eller till och med anställda av dessa, som ägnar sig åt att försöka vinna politiska poäng. Gör dock ett avsteg nu.

Det stämmer att vi på tre fullmäktig­emöten saknat ledamöter eller ersättare i deras ställe. Anledninga­rna kan jag gärna berätta för dig om du kontaktar mig, men i stort så handlar det om sjukdom, hastigt sjuk personal i egen verksamhet eller familjeliv­et som inte blivit som planerat.

Kan tycka att det snarare är respektful­lt gentemot andra ledamöter att inte komma om man är sjuk. Jag kan dessutom lugna dig med att vi kommer göra allt vi kan för att ta över styret i Trollhätta­n. Och när det sker kommer vi också vinna omröstning­arna i fullmäktig­e.

 ?? BILD: STEFAN BENNHAGE ?? Det stämmer att vi på tre fullmäktig­emöten saknat ledamöter eller ersättare i deras ställe, uttrycker skribenten.
BILD: STEFAN BENNHAGE Det stämmer att vi på tre fullmäktig­emöten saknat ledamöter eller ersättare i deras ställe, uttrycker skribenten.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden