Ttela

Göta tappade serieledni­ngen

Göta fick nöja sig en poäng hemma mot Gällstad, och laget blev dessutom av med serieledni­ngen i division 4 Södra. – Det här var ingen bra kväll, konstatera­de spelande tränaren Hampus Vajizovic. Matchen på Ryrsjövall­en slutade 1-1 (1-1).

- Ulf Thuresson ulf.thuresson@ttela.se

En poäng och två förlorade, det var känslan i hemmalaget efter krysset mot Gällstad.

– Vår första halvlek var bra, men efter 90 minuter förtjänade vi nog inte mer. De försvarade sig bra, men om vi haft samma kvalité som i första halvlek hade vi vunnit, trodde Hampus Vajizovic.

Victor Lundins kvittering­smål var däremot snyggt, och med Vajizovic påtagligt inblandad i förarbetet:

– De nickade undan en hörna, jag drog till på volley och Victor klackade in bollen vid bortre stolpen.

Högintress­ant debut i Göta gjorde nyförvärve­t Johan Lundgren som spelade samtliga 90 minuter.

– Det var kul att se honom spela fotboll igen.

Skepplanda tog över serieledni­ngen efter storseger (7-4) mot Fristad, men det är oerhört jämnt i toppen, inte mindre än fem lag är i nuläget inblandade i striden kring uppflyttni­ng och kvalspel.