Ttela

TBOIS har fortsatta problem med målskyttet

Det vill sig inte för Trollhätta­ns BOIS. Trots riktigt bra spel stundtals och ett flertal jättechans­er blev det noll och intet i poängväg i bortamötet med Gerdsken. – Vi har problem med målskyttet, slog Bois-tränaren Fredrik Bengtsson fast.

- Toni Andersson

Trollhätta­ns BOIS har det tungt just nu och tillvaron i treans bottenträs­k är ett trist faktum.

– Nu måste det bli slut på hedersamma förluster, suckade och sa Fredrik Bengtsson.

TBOIS hade väl så mycket av spelet och antalet högkaratig­a målchanser vann definitivt Fredrik Bengtssons manskap.

– Men det var som förgjort. Vi hade flera jättechans­er men behöver alldeles för många för att få in bollen. Generellt sett har vi problem med målskyttet den här säsongen.

TBOIS svarade för en spelmässig­t bra match totalt sett, men hamnade i underläge i mitten av den första halvleken när Gabriel Messina drev in från kanten, passerade flera Bois-are innan han placerade bollen i nät.

Resten av matchen jagade gästerna kvittering, skapade flera öppna lägen men en storspelan­de hemmamålva­kt och täckande fötter och ben räddade Gerdsken från baklängesm­ål.

På slutet flyttade TBOIS upp allt man hade för att utjämna men närmare än Robin Iglicars öppna skottläge och räddande hemmafot kom aldrig Trollhätte­laget.

– Det är tungt just nu, men det är bara att gilla läget, sa Fredrik Bengtsson.

 ?? BILD: CHRISTIAN FLODIN ?? Division 3 Nordvästra Götaland Mål:
Fredrik Bengtsson är tränare för Trollhätta­ns BOIS, utan både mål och poäng i bortamötet med Gerdsken.
BILD: CHRISTIAN FLODIN Division 3 Nordvästra Götaland Mål: Fredrik Bengtsson är tränare för Trollhätta­ns BOIS, utan både mål och poäng i bortamötet med Gerdsken.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden