Ttela

Vincent är på gång

-

TRE CHANSER. Christoffe­r Eriksson har tre bud. – 7 Vincent Cheri (V862) har bra kapacitet men strulat till det för sig. I år har han skött sig och svarat för starka insatser. Det är bra segerchans. – 2 Organzza (V86-3) är en fin märr som blir allt bättre. Hon är snabb. 6 Digthislas­s (V86-3) var positiv senast. Det är också en fin treåring men Organzza har bättre chans.

SPETSSTRID­EN

V86-1: Oviss spetsstrid, 8 Brady D.E. kanske kan köra sig till ledningen efter en bit.

V86-2: 3 Trustme Southwind har visat prov på startsnabb­het på sistone.

V86-3: 2 Organzza gör debut bakom bilen men kan ta ledningen och värst emot i spetsstrid­en är 7 Destiny Effe.

V86-4: 4 Charlock Wiking har värsta hoten på utsidan och bra spetschans.

V86-5: 5 Warrior’s Tale kan fronta men ska helst gå i ryggar över lång distans.

V86-6: 3 Cinderella Jet får överta?

V86-7: En felfri 5 Arrivederc­i Face tar tät.

V86-8: 3 Lill Zacke är snabb ut och utifrån laddas 7 Katalonia tufft för ledningen.

vann från spets över lång distans senast och står noterad för tre vinster på fem försök. Hästen missgynnas av spåret men är stark och är en av flera med segerchans. har varit stabilare och svarat för vettiga insatser över lång distans på sistone. Han duger fint i den här konkurrens­en. provar lång distans för första gången och ska passas om han sköter sig.

vann från spets senast och har bra formen. Nu vankas barfotakör­ning på samtliga fyra hovar för första gången.

segrade från ledningen senast men har varit struken efteråt och missgynnas av bakspår. står fint inne och har fart för att segerstrid­a.

12-4-1-7-11-10-5-3-9-2-6-8

var tapper tvåa från svårt läge i debuten på svensk mark och senast svarade hon för en mycket bra insats. Kort distans är ingen nackdel och nu får hon Björn Goop i sulkyn. Läget är perfekt och Cinderella Jet startar med toppchans.

fullföljde godkänt efter en smygresa senast. Formen är bra och han är van tuffare motstånd än han möter här. Ett tidigt segerbud vid gardering.

svarade för en stark avslutning senast och slutar långt framme om han kommer till. står fint inne och duger bra i den här omgivninge­n. Hästen toppade från ledningen senast men går även fint bakifrån. gör långresan från Finland.

3-5-8-10-6-9-4-11-1-7-2-12 står inför en passande uppgift och har bra segerchans felfri men han har galopperat i de två senaste loppen. har inget emot distansen och räknas tidigt. står tufft inne penningmäs­sigt men har form för att sluta långt framme. klarar distansen när han är i form. kan skrälla med klaff. 5-10-9-8-6-15-14-13-11-4-7-3-1-2-12

är obesegrad efter två starter på svensk mark. Hästen vann från spets senast och gynnas av tätare starter men han sprang och bröt rejält näst senast och bakspår är ett klart minus. var finalist i Kungapokal­en näst senast och i förra loppet spurtade han piggt. Fuxen riskerar att bli överflygla­d men duger med fritt i tid. gick fullgott från bakspår senast och gången före var han finfin efter offensivt upplägg. Kort distans är inget minus och han räknas tidigt.

vann från spets näst senast och kommer säkerligen laddas rejält trots spår en bit ut på vingen. gick bra från svårt läge senast och kan skrälla med klaff på bitarna.

9-1-8-7-5-2-10-11-6-4-3-12

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden