TV Tidningen

Fuldans och överraskni­ngar

Lotta på Liseberg

-

20.00

I säsongens sista ”Lotta på Liseberg” uppträder bland andra Rolandz, med Robert Gustafsson som Roland Järverup i spetsen.

– Det är vår debut på ”Lotta på Liseberg”, så det känns extra roligt, säger Robert Gustafsson.

Vad kommer ni att köra för låtar?

– Vi kommer inte undan ”Fuldans”, sen får vi se vad vi erbjuder mer. Det får bli en överraskni­ng!

Annars tycker Robert att Evert Taube är den perfekta allsångsmu­siken. – Allt av Taube är outstandin­g allsång. Det är något som de flesta kan. ”Dans på Brännö brygga” och Harry Brandelius hits funkar också alltid, säger han.

Robert har inte haft någon semester, utan det är fullt upp med Rolandz. För tillfället turnerar bandet med ”Fuldans tour”, som de tillägnar dansbandsp­rofilen Krister Mikko som gick bort 3 juli.

Efter turnén kommer de att uppträda med en show på krogen Rondo intill Liseberg.

– Det är väldigt mycket spelglädje och konsertdel­ar, och det dyker också upp andra karaktärer som jag har gjort. Det känns som en bra start på Rolandz höst att få gå upp och spela på Rondos bakgård, som Liseberg ju är, säger Robert Gustafsson.

I säsongsavs­lutningen uppträder även Ola Salo, Lill Lindfors och Dolly Style.

 ??  ?? Ola Salo. Dolly Style. Lill Lindfors.
HYLLAR LOTTA ”Lotta Engberg är jättebra som allsångsle­dare. Hon har ett naturligt sätt med människor, och är positiv och glad”, säger Robert Gustafsson som debuterar på Lisebergs scen.
Ola Salo. Dolly Style. Lill Lindfors. HYLLAR LOTTA ”Lotta Engberg är jättebra som allsångsle­dare. Hon har ett naturligt sätt med människor, och är positiv och glad”, säger Robert Gustafsson som debuterar på Lisebergs scen.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden