TV Tidningen

Folkbildan­de underhålln­ing

Go'kväll

-

18.45

– Att få förtroende­t att ta del av människors berättelse­r är fint. När intervjupe­rsonerna efteråt säger att det var så lätt att prata med mig – då blir jag glad! säger Pia Herrera till Allers.

Nu kommer en ny säsong av ”Go'kväll” med 72 avsnitt fyllda med gäster, livemusik, reportage, matlagning, bokoch filmtips och det populära inslaget ”Gör om mig”, där en gäst får en ny stil.

Pia Herrera började på ”Go'kväll” 2017 och är nyast i programled­argänget. Nu leder hon säsongssta­rten.

– Jag känner mig jätteprivi­legierad som får vara med i det här programmet. Det som jag tycker är så bra med ”Go’kväll” är att man som tittare får lära känna så många människor och får veta mycket om sådant man inte hade någon aning om tidigare. Det gäller även för mig som programled­are, säger hon till SVT.

Tidigare har Pia Herrera bland annat jobbat som programled­are för ”Söndagsmor­gon” och som nyhetspres­entatör på ” Rapport”.

– Vi kan ha samma ämne som Rapport kan ha, men vi ägnar tio minuter åt det och vi gör det på ett annat sätt: vi är mer inbjudande och mjukare. Det är folkbildan­de, men också underhålln­ing, säger hon till Expressen.

 ??  ?? LÅNGKÖRARE I RUTAN Magasinet ”Go'kväll” har funnits sedan 1997 och är för många en given start på kvällen. Pia Herrera började 2017 och är det senaste tillskotte­t bland programled­arna.
LÅNGKÖRARE I RUTAN Magasinet ”Go'kväll” har funnits sedan 1997 och är för många en given start på kvällen. Pia Herrera började 2017 och är det senaste tillskotte­t bland programled­arna.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden