TV Tidningen

”Inspelning­arna var en dröm”

Julkalende­rn: Storm på Lugna gatan

-

7.15

– Inspelning­arna var en dröm. Vårt team var fantastisk­t, säger Adrian Macéus, som spelar Leo i årets julkalende­r.

Adrian Macéus är ingen färsking i scensamman­hang. Hösten 2017 spelade han huvudrolle­n Billy i musikalen ”Billy Elliot” på Stockholms Stadsteate­r, och under hösten har han haft en roll i musikalen ”Så som i himmelen” på Oscarsteat­ern i Stockholm. Trettonåri­ngen har även gjort den svenska rösten till Miguel i Disneys Oscarsbelö­nade film ”Coco”.

Att spela in årets julkalende­r blev en kul utmaning.

– Det är stor skillnad mellan att spela in film jämfört med att spela teater. På teaterscen­en ska du göra allt stort, på film ska allt göras litet, säger Adrian Macéus.

Sjuåriga Maja Söderström spelar Vilja, Leos lillasyste­r. Hon tycker också att inspelning­arna var en positiv upplevelse.

– I början kände jag inte alla, men sedan blev det ett bra team. Ibland blev det lite roligt och ibland tappade vi bort några av ordvitsarn­a och skämten, säger hon.

I avsnitt elva kommer Leos och Viljas mormor Gudrun ( Ulla Skoog) på besök.

 ??  ?? TAR HJÄLP AV MORMOR Syskonen Leo (Adrian Macéus) och Vilja (Maja Söderström) berättar för mormor Gudrun (Ulla Skoog), som kommer på besök, hur de ska lyckas få fast julsabotör­en.
TAR HJÄLP AV MORMOR Syskonen Leo (Adrian Macéus) och Vilja (Maja Söderström) berättar för mormor Gudrun (Ulla Skoog), som kommer på besök, hur de ska lyckas få fast julsabotör­en.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden