TV Tidningen

Paolo besöker trötta farmare

Farmen

-

En ny vecka tar fart och bondlivet tär på farmarna. Enligt programled­aren Paolo Roberto blir det en säsong med många starka viljor.

Det har redan gått några veckor sedan ” Farmen ”deltagarna flyttade in på gården. Relationer har gnisslat, tvekamper har utspelats och mentorn Hans Wincents uppdrag har slitit på gänget.

I det tolfte avsnittet utses en ny ledare – som mottar en stor dos smicker.

–”Farmen” handlar först och främst om deltagarna, är det bra deltagare så är det en bra säsong. Det här är en väldigt rolig säsong, de levererar på alla sätt och vis, de är glada, underhålla­nde, arga och roliga. Många starka viljor och starka känslor, säger Paolo Roberto till TT.

Säsongens deltagare är mellan 25 och 65 år gamla och programled­aren tycker att alla är färgstarka på olika sätt.

– En del börjar kanske lite lugnt för att sedan ta för sig mer och växa in i sin roll, säger han.

Paolo Roberto trivs i sin femte säsong av ”Farmen”.

– Det är en otroligt rolig produktion, den är väldigt komplicera­d. Du befinner dig i naturen, det är riktiga deltagare, riktiga känslor och de ska samarbeta, säger han till TT.

 ??  ?? SPÄNNANDE SÄSONG Programled­aren Paolo Roberto är nöjd med säsongens ”Farmen”. ”Deltagarna levererar på alla sätt och vis, de är glada, underhålla­nde, arga och roliga”, säger han.
SPÄNNANDE SÄSONG Programled­aren Paolo Roberto är nöjd med säsongens ”Farmen”. ”Deltagarna levererar på alla sätt och vis, de är glada, underhålla­nde, arga och roliga”, säger han.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden