TV Tidningen

Ny runda för Anne Lundberg

Antikrunda­n

-

20.00

Det blev en ”vanlig” säsong av ”Antikrunda­n”trots allt. Anne Lundberg utlovar samma slags folkfest som före pandemin.

”Antikrunda­n” besöker i år Kungsbacka, Grums,

Ystad, Håbo, Gävle och Luleå. Programmen spelades in i somras med restriktio­ner att förhålla sig till.

– Förra säsongen blev det verkligen en pandemiver­sion och vi visste inte hur det skulle bli det här året heller. Men det gick faktiskt över förväntan. Vi hade bokade tider som vi spred ut över hela dagen det var nästan 1 000 besökare på varje ort, säger programled­aren Anne Lundberg och lägger till:

– Jag tror att de här programmen kommer att kännas precis som vanligt.

Flest besökare kom till den första orten, Kungsbacka.

– Det var en vacker sommardag och vi var i en av ladorna till Tjolöholms slott med en fantastisk­t fin scenografi. Det var många roliga människor och saker. Det var kanske en av våra bästa inspelning­ar, säger Lundberg. Ny gästexpert är Måns Nilsson, känd från komikerduo­n Anders och Måns.

– Förutom att han är komiker, regissör och författare är han också extremt kunnig på 1900talspo­rslin och -keramik. Han har samlat på det i många år och har faktiskt haft en antikaffär.

 ?? ?? BÖRJAR I HALLAND Anne Lundberg ger sig ut på ny antikturné med tolv avsnitt och sex städer. I första avsnittet besöks Kungsbacka. Med tidsplaner­ing kunde många besökare titta förbi trots pandemin.
BÖRJAR I HALLAND Anne Lundberg ger sig ut på ny antikturné med tolv avsnitt och sex städer. I första avsnittet besöks Kungsbacka. Med tidsplaner­ing kunde många besökare titta förbi trots pandemin.
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden