BP får kva­la

Vällingby Tidning - - Sidan 1 -

till all­svens­kan 2019

Vi tror på oss själ­va!

Brom­ma­poj­kar­na tog hem se­gern mot Trel­le­borgs FF förra sön­da­gen. Där­med säk­ra­de la­get kval­plat­sen och ska nu möta AFC Eskilstu­na och spe­la om vem som får en plats i all­svens­kan 2019. 3– 0 till Brom­ma­poj­kar­na slu­ta­de mat­chen i sön­dags mot Trel­le­borgs FF. Det förs­ta var ett själv­mål från mot­stån­dar­la­get och de övri­ga stod BP: s Jack Lah­ne och Mar­kus Gustafs­son för.

Gläd­jen var stor i la­get ef­ter mat­chens slut, be­rät­tar Peter Ap­pelquist, kom­mu­ni­ka­tör i Brom­ma­poj­kar­na.

– Al­la var väl­digt gla­da, även de som in­te va­rit på pla­nen samlades och fi­ra­de. Det känns bra att vi säk­ra­de kval­plat­sen på egen hand, sä­ger han.

Än kan BP allt­så in­te slapp­na av. För att få spe­la i all­svens­kan 2019 krävs att de vin­ner över tre­an från Superettan, AFC Eskilstu­na, som BP mö­ter bå­de hem­ma och bor­ta nu i november.

– Vi har re­spekt för att det är ett bra lag, de har va­rit väl­digt bra i Superettan. Men vi tror på oss själ­va! sä­ger Peter Ap­pelquist.

Kval­mat­cher­na mot AFC Eskilstu­na spe­las bor­ta den 22 november och hem­ma på Grims­ta den 25 november. Stel­la Papapanagiotou stel­[email protected]­rekt­press.se

Brom­ma­poj­kar­nas Jack Lah­ne gjor­de 2–0-må­let i förra sön­da­gens match, bakom Trel­le­borgs Mar­ko Jo­hans­son. MÅL­GÖ­RA­RE. FOTO: ERIK BJERNULF

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden

© PressReader. All rights reserved.