Mitt i Vallentuna

Skicka oss en insändare!

- ELLA SÖDERBERG Reporter

Nu är det höst. Förutom det faktum att temperatur­en gått ner, skolorna kickat igång och att man återigen står och andas i någon annans armhåla på den proppfulla bussen hem, så är det valtider. Och oj om det märks.

Från att ha suttit på vår redaktion i Täby i sommar och många gånger letat nästintill febrilt efter nyheter och personer att skriva om, sitter vi nu och skriver för fulla muggar. Politiker hör av sig till oss och vi hör av oss till dem, ett samspel som oftast fungerar bra. I kommunen händer det mycket, många tycker till och vi försöker få med det mesta.

Men för att värna om demokratin vi lever i, efterlyser vi nu fler insändare från er. Vad tycker ni om saker och ting, vad är viktigt att lyfta i er kommun? Tveka inte att mejla oss på norrort@direktpres­s.se.

Facebook i all ära, men visst är det något speciellt med att öppna tidningen en helgmorgon och läsa en grannes, en bekants eller en gammal lärares åsikter och idéer med en rykande kopp kaffe i handen? Mer lokalt än så blir det knappast.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden