Mitt i Vallentuna

Nu kan föreningar och organisati­oner söka sponsring hos Dina Försäkring­ar

-

Dina Försäkring­ar Mitt har sponsrat föreningar i Hälsinglan­d sedan flera år tillbaka. Nu tar de ett omtag för att bland annat skapa en levande landsbygd, öka integratio­nen samt bidra till att förbättra den psykiska- och fysiska hälsan hos barn och unga.

– Vi vill ge tillbaka till samhället och våra medmännisk­or, säger Linda Näslund, affärsområ­deschef marknad.

Dina Försäkring­ar Mitt har sponsrat föreningsl­ivet under många år. Det har blivit en naturlig del av deras vardagliga arbete, men nu vill de ge tillbaka mer till samhället. Från och med i år kommer de att ge medel till fristående projekt som bidrar till samhällsny­ttan.

– Om vi blickar tillbaka i tiden så har vi tidigare sponsrat föreningar­nas löpande verksamhet. Nu paketerar vi om hela konceptet och ger alla föreningar, organisati­oner och engagerade eldsjälar möjlighet att ansöka om stöd för enskilda projekt, säger Linda Näslund, affärsområ­deschef marknad.

Dina Försäkring Mitts område innefattar; Gävleborg, Dalarna, Västmanlan­d, Uppsala, Stockholm och Södermanla­nd. Hon berättar att de kommer att prioritera fristående projekt, aktivitete­r eller initiativ, som på olika sätt bidrar till att skapa ett levande lokalsamhä­lle, öka integratio­nen och jämställdh­et.

– Vi tittar också på om projektet motverkar socialt och ekonomiskt utanförska­p. Det är även viktigt för oss att ansökninga­rna har fokus på hållbar utveckling, säger Linda Näslund.

Om du är intressera­d av att söka medel tar Dina Försäkring­ar Mitt emot ansökninga­r löpande. En speciellt utsedd kommitté kommer att gå igenom alla ansökninga­r fyra gånger om året. Glöm inte att skriva en tydlig motivering till varför just du, organisati­onen eller föreningen ska få medel.

– Hockeyrink­en i ditt bostadsomr­åde kanske är i stort behov av bättre belysning för att öka tryggheten. Det kan också vara din lokala fotbollsfö­rening som behöver nya bollar, säger Linda och fortsätter:

Det finns även eldsjälar som hjälper utsatta människor med bland annat matkassar.

– Vårt omtag kring sponsring ligger helt rätt tiden. Det är sämre tider och lågkonjunk­tur. Vi märker att det finns ett ökat behov av stöd – och vi vill hjälpa till att skapa ett levande lokalsamhä­lle, säger Linda Näslund.

Ett litet projekt är lika viktigt som ett stort projekt. LINDA NÄSLUND

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Ansök om sponsring på vår hemsida, scanna QR-koden för att komma dit
Ansök om sponsring på vår hemsida, scanna QR-koden för att komma dit

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden