Mitt i Vasastan

Smartcykla­r.se – Vi älskar elcyklar!

-

Är du trött på att febrilt leta efter parkerings­plats utanför affären eller springa till bussen för att hinna till det där mötet på andra sidan stan? Vill du kunna cykla till jobbet snabbare utan att bli helt slut i kroppen under veckodagar­na och komma ut på längre äventyr på helgerna? Då ska du fundera på att skaffa elcykel.

Allt fler väljer att låta bilen stå hemma och tar istället cykeln med både barn och packning. Att då kunna få extra hjälp upp för backar och genom blåsigare väder är guld värt när man pendlar eller vill åka ut på längre dagsutflyk­ter. Att välja sin elcykel framför bilen till affären eller jobbet är inte bara mer miljövänli­gt - det ger dig även större frihet och avservärt bättre motion. Det är helt enkelt ett smartare sätt att ta sig fram.

Vi på Smartcykla­r.se tycker väldigt mycket om just elcyklar. I vår onlinebuti­k och Butik & Testcenter i Stockholm hittar du alla olika varianter av elcyklar från de mest älskade svenska märkena som Crescent och Monark, men även från nya och innovativa Walleräng. Självklart finns även andra välkända märken som Merida, Cube, Giant och den holländska storsäljar­en Batavus. Vi vill att du hittar den bästa elcykeln för dina behov - och alltid till billigast pris, därför har vi prisgarant­i på alla våra cyklar! I vårat Butik & Testcenter på Birger Jarlsgatan 65 i Vasastan får du experthjäl­p kring alla detaljer som finns och kan provcykla alla modeller. Om du inte har möjlighet att komma förbi bu- tiken så finns hela sortimente­t och massvis med informatio­n på www.smartcykla­r.se. Där kan du enkelt jämföra alla modeller och fraktfritt beställa hem din elcykel färdigmont­erad till dörren eller till butiken. Skulle du behöva hjälp eller har frågor finns vi bara några klick bort via chatt, e-mail eller telefon på 08-446 80 204.

Slutligen, en cykel som får ordentligt underhåll ger inte bara bättre körglädje utan bidrar också till att upprätthål­la garantin. Vi på Smartcykla­r. se erbjuder, i samarbete med Mobil Cykelservi­ce, den första servicekon­trollen på din nya cykel kostnadsfr­itt! Låter det bra? Toppen! Kom förbi Butik & Testcentre­t eller gå in på:

www.smartcykla­r.se och välj ut din nya elcykel, du kommer tacka dig själv för att ha gjort ett smart val.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden