Mitt i Vasastan

De ger dig nya tänder – med mindre ingrepp

Är du i behov av tandimplan­tat? Då vill du nog att det ska gå så smidigt och smärtfritt som möjligt. Wasa Tandklinik i Stockholm är specialist­er och kan erbjuda den senaste tekniken – som innebär mindre ingrepp och bättre resultat.

-

Med 14 år på nacken och modern utrustning har specialist­kliniken Wasa Tandklinik skaffat sig ett gott rykte.

– Vi har lång erfarenhet och är väldigt engage- rade i våra behandling­ar och patienter, säger Maryam Pourmousa, som driver kliniken.

Hon är specialist på tandlossni­ng och implantatk­irurgi – vilket även är Wasa Tandklinik­s expertområ­den. De tar emot patienter i alla åldrar som av olika anledninga­r behöver ersätta förlorade tänder, och sedan flera år tillbaka använder de sig av metoden guidad kirurgi. Med hjälp av 3d-röntgen och scanning kan de planera ingreppet bättre, mer noggrant och med ett mer förutsägba­rt resultat.

– Guidad kirurgi förbättrar noggrannhe­ten i placering av implantat – och ger mindre besvär för dig som patient. Genom att röntga och scanna munnen innan operation kan vi säkerställ­a att implantate­t sätts in där det finns bäst och mest käkben och där det ser snyggast ut. Därefter beställer vi guideskeno­r som hjälper oss vid operation, så att placeringe­n blir optimal, säger Maryam Pourmousa.

Oavsett ålder och förutsättn­ingar är fördelarna med guidad kirurgi många – framför allt på grund av att operatione­n är mindre omfattande än en traditione­ll tandimplan­tatsoperat­ion.

Även efter operatione­n har Wasa Tandklinik ett väl utarbetat program för uppföljnin­g och alla steg för implantate­t är med andra ord samlat på ett och samma ställe.

– Det här är en väldigt säker behandling och patienten får verkligen ut mycket av den, avslutar Maryam Pourmousa.

»Guidad kirurgi förbättrar noggrannhe­ten i placering av implantat – och ger mindre besvär för dig som patient.«

Maryam Pourmousa, Wasa Tandklinik.

 ??  ??
 ??  ?? »Tandimplan­tat är ett av våra expertområ­den och det gör att vi har en hög andel lyckade behandling­ar hos oss«, berättar Maryam Pourmousa, som driver Wasa Tandklinik.
»Tandimplan­tat är ett av våra expertområ­den och det gör att vi har en hög andel lyckade behandling­ar hos oss«, berättar Maryam Pourmousa, som driver Wasa Tandklinik.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden