Mitt i Vasastan

Nu är vår e-tidning bättre än någonsin

- VECKANS KÄNSLA ANDREAS JENNISCHE Tf redaktions­chef

Hej och välkomna till ett nytt år fullt med lokala nyheter och reportage. I veckans tidning ger vi dig koll på några av de stora bostadsbyg­gen där det snart kommer att flytta in människor, vi berättar om en helt ny livescen i City samt tar dig med på ett besök till Sjölins gymnasium där ett gäng elever tröttnat på den undermålig­a sexualunde­rvisningen och helt enkelt börjat sprida samtida och verklighet­sförankrad kunskap på egen hand.

Nytt år också för vår nya e-tidningstj­änst där du enkelt kan läsa om, bläddra i och dela med dig av artiklar som de ser ut i papperstid­ningen – fast på nätet. Nu kan du enkelt spara ner hela tidningen, även tidigare nummer, eller bara en enskild sida. Kanske vill någon släkting få en hederlig pappersart­ikel skickad till sig? Eller kanske du själv vill skriva ut och rama in någonting som du känner extra starkt för? Den uppdaterad­e tjänsten ger en bra blädderkän­sla och gör det väldigt lätt för den som vill läsa lokaltidni­ngen för fler än bara den egna stadsdelen i Stockholm.

Möjlighete­rna är fler än tidigare och det hela ser snyggare ut och är enklare att använda. Den som vill gå långt tillbaka i tiden hittar Vi i Vasastan ända från 2008 och framåt. Du hittar pdf-tidningen eller e-tidningen på www.stockholmd­irekt.se/vara-tidningar/.

Jag slår också ett tydligt slag för vår app StockholmD­irekt. Den har också fått sig en nyårsservi­ce och är nu rappare än förr. Ladda ner den från Google play eller App store, välj område och hur du vill ha dina pushnotise­r. På så sätt får du järnkoll på vad som händer i Stockholm – oavsett var du är.

Med er hjälp kommer 2019 att bli vårt bästa år hittills. Skicka tips till info@direktpres­s.se!

 ??  ?? Prata med mig! andreas.jennische @direktpres­s.se
Prata med mig! andreas.jennische @direktpres­s.se
 ??  ?? GLAD. Trettondag­safton innebär i delar av min släkt att granen blommar, det vill säga att den plötsligt innehåller chokladkak­or inslagna som paket.
GLAD. Trettondag­safton innebär i delar av min släkt att granen blommar, det vill säga att den plötsligt innehåller chokladkak­or inslagna som paket.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden